Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Februari 29, 2012

Isnin, Februari 27, 2012

Irma Hasmi, Hood dan Hob

 

As Salam ladies,

 

Tumpang tanya, jenama hood dan hob apa yang uols pakai? Bagus tak?

 

Hujung minggu lalu, SSL pergi ke sebuah kedai yang jual peralatan elektrik. Terkasima pulak tengok kecomelan hood dan hob model Rubine. Tanya sales assistant, katanya harga dalam RM2000 + tapi boleh kurang hingga RM1500.

 

Persoalannya di sini, OK ke jenama Rubine tu? Sekarang ni SSL pakai jenama merepek Golden Fuji ke apa entah namanya, made in Italy …entah-entah Balakong hahaha... time tu main beli aje tapi untuk rumah baru kelak nak pakai yang baru lah pulak. SSL pun tak faham kenapa tetiba letak gambar Irma Hasmi dalam entri ni…… aikk? aikkk? Sebab comel macam Rubine kah? Eh..eh, ke situ pulak. Tapi betullah memang comel si Irma ni, kan….

 

 

 

cantik

 

jernih je air muka

 

ceria


 

Tujuan utama post entri ini…..semata-mata hanya ingin tahu pasal hood dan hob je. Apakah kriteria-kriteria yang perlu dipertimbangkan sebelum beli hood dan hob, eh? Bantu, please bantu. Sangat terkapai-kapai ni. Gambar Irma tu tak ada sangkut-pautlah sebenarnya, sekadar perhiasan semata-mata tanpa motif.

 

 

Caucincau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...