Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Januari 04, 2012

WW : Sweet Sewing

 

 

 

 

  mas 007

Semalam baru terhegeh-hegeh jahit lencana secara berseni…… T.T

 

 

 

Caucincau!

Selasa, Januari 03, 2012

Murah Betul

 

As Salam ladies, HNY!

 

Seruan membeli-belah datang bertalu-talu. Kali ini seruannya datang dari post ajumohit. Jadi, mula-mula mari salahkan ajumohit….. ngeh3x! Nak salahkan orang aje tahu….Smile with tongue out

 

Rasanya baru je beberapa minggu lepas kerja memborong pakaian anak-anak telah saya kerjakan di Sogo namun kali ini saya digoda pula dengan tawaran hebat Hytex Warehouse Year End Sale!  Lets Shop Til You Drop, bebeh!!!! Oh, tidakkkkkk!

 

Ahad lepas, bersandarkan sedikit maklumat dari post aju maka kami akhirnya sampai jua ke sini….. Thanx aju!

 

Family Dec2011 169

 

Lokasi  : Hytex Garments Sdn Bhd, Lot 11 & 12 Taman Ehsan, Jalan E1/1, Kawasan Perindustrian Taman Ehsan, Kepong. (www.hytex.com.my)

Baby and kids items :  Tenderly, Disney, Looney Tunes, Winnie the Pooh and Issue

Adults items : Disney, Puma

 

 

Family Dec2011 161

 

Tanpa menghiraukan suhu gudang yang membahang, masing-masing menggelupur berebut memilih jenama kesukaan. Barangan murah menjadikan aktiviti membeli-belah lebih puas dan kebestannya sungguh tidak terperi.

 

 

Family Dec2011 164 Wajah comot kusut masai bermandikan peluh

 

Setelah hampir sejam setengah  duk tenggelam dalam keasyikan  tiba-tiba saya tersentak lantas tersedar yang diri ini hampir menuju ke ambang muflis. Tiap-tiap minggu kau shopping!! Apa nak jadi neh…. Lalu, dengan perasaan insaf kami pun pulanglah ke pangkal jalan.  Sebaik sahaja selesai membayar, saya tahan saja perasaan paling suci ini ketika melintasi longgokan jeans Disney yang  sungguh murah harganya. Terlalu murah, terlalu! *Pejam mata, ingat Allah*

 

 

Family Dec2011 166 Kanak-kanak di pangkal jalan…

 

 

Sewaktu mahu pulang, model-model tetap mula merengek akibat dahaga di tekak yang sangat kronik lantas kami singgah sebentar ke Restoran Odin. Dan dengan berbekalkan wang yang masih berbaki sedikit, kami  juga mengorder makan tengahari.

 

Family Dec2011 186 Tak nak makan! Jangan membazir, nak. Kita dah miskin ni……

 

 

Family Dec2011 185Air, air….mana air?

 

 

Baiklah, inilah baju basahan yang telah berjaya dibawa pulang :-

 

burhyt 064 

Baju    : RM49.90 setiap satu RM5

Seluar : RM69.90 RM10 & RM8

 

 

burhyt 067 

Baju T : RM49.90 – RM65.00 RM3 – RM5

 

 

burhyt 077

Seluar Trek : RM69.90 setiap satu  RM12

Seluar pendek : RM3

 

 

Murah, kan?  Open-mouthed smileRolling on the floor laughingWinking smile

 

 

Caucincau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...