Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Jumaat, Julai 15, 2011

Rindu?

 

Scroll down jika RINDU, kalau tak rindu…..klik aje X kat penjuru kanan bahagian atas tu, OK. Terima kasih. Jumpa lagi!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Oooo scroll down, ya? Hmmmm so..RINDU lah ni, ya ?? Smile with tongue out  Eh, ya ke ni? Jangan main-main. Masih berpeluang  untuk klik X!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Aikkkk..scroll down lagi ? Memang betul-betul rindu lah ni...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Scroll down lagi?? Haisyh……macam tak caya. Ye ke? Ke ye?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

OK berhenti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Berhentilah!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Owh terharunya….. hmmmm benar-benar rindukan saya nampaknya. Buat yang merindu nah terimalah gambar ini….

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

66708860-kate-middleton

Kenangi daku dalam doamu…..

 

 

 

 

 

Caucincau!

 

 

 

 

 

 

Red rose Belum sempat lagi mengarang, cuma mampu tulis entri kontot saja. Nangis.

Red rose Pssstttt! Mak Wardah, tu bukan jari tangan sayalah. Tu tangan si Kate Middleton. Syyyh! Ni rahsia kita berdua aje, OK….jangan bilang sesiapa….janji tauuuuu!!!!

Selasa, Julai 12, 2011

Hot FM

Salam semua,

 

Oh, yesssss saya kembali setelah beberapa hari menyepi. I have left the bloggosphere for like hmmm (menghitung hari…) eh, apasal rasa sangat lama tak berblog padahal baru 5 hari je tak online? Energy saya kebelakangan ni agak lemah. Sibuk+busy+sibuk+busy+…. Baru-baru ni ada Urusan Seri Paduka Baginda yang perlu saya bereskan dan Alhamdulillah kini semuanya sudah settle, moga tiada lagi perkara yang berbangkit lepas ini. Harap-harap begitulah. Mohon maaf sesangat buat kawan-kawan yang masih belum sempat saya balas kunjungan mereka. Memang rasa rindu betul. Kejap lagi saya akan terjah uols OK… don’t worry ;D

 

Ini adalah entri tertangguh…..

 

Alhamdullilah….baru-baru ni  saya telah selamat terima hadiah daripada Kak Ieda. Oh, ya lupa pulak nak bagitau, pasti ramai yang tertanya-tanya pasal berita ni, bukan? Buat pengetahuan semua warga Malaysia yang masih belum lagi mengetahui… sebab berita eksklusif ni tak disiarkan di mana-mana akhabar al maklumlah saya tak sempat buat press conference…kan dah cakap tadi saya  sibuk+busy+sibuk+busy+.. tak faham-faham lagi kah? Eh, eh termarah pulak…sorry, heheh! Maka di sini buat pertama kalinya biarlah saya menguar-uarkan berita gembira tersebut iaitu baru-baru ini saya telah memenangi 1st GA BDAY RIENA & IBU yang dianjurkan oleh K ieda. O em jiiii! Betul ke?! Macam tak caya. Yeeeeha! Akibat terlalu seronok saya telah berjaya membuat lompat katak segi empat dan lompat bintang sebanyak 20 kali tanpa sedar (penipu). Happy, happy, happy hour! Isyhh.. sukanya dia! Perempuan berumur bila overecxited nampak buruk kan, kan?

 

 

 

ga 008

Jeng jeng jeng…. inilah hadiah yang saya dapat dari Kak Ieda… terharu saya kak! TQ

 

 

 

ga 014

  Fridge Magnet dari Cambodia…jauh tu weh! Hmmm gambar terpaksa diblurkan sebab ada pecah-pecah sikit kat tepi sebelah kanan tu..hehe..posmen ni bukannya boleh percaya sangat..main campak-campak je sesuka hati, biasa dia!!  Hek eleh…padahal memang gambar tu dah blur pun sebab kau pakai kamera berapa megapixel ntah!

 

 

 

ga 017

FM ni memang hot  hingga jadi rebutan ketiga-tiga model tetap saya dan akhirnya nasib menyebelahi Nyanyah setelah si comel itu berjaya dalam permainan wantujus.

 

 

 

Thanx again Kak Ieda, its so nice ..bertambah lagi koleksi FM saya.. nak lagi FM..seriyes ni nak lagi, nak lagi hehe….

 

 

Caucincau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...