Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Khamis, April 28, 2011

LOL

 

Beberapa minit sebelum kelas berakhir, seorang anak didik datang lalu bertanya….

“OMG tu maksudnya apa?”

“Oh my god.”

“OTW?”

“On the way.”

“Oooo. BFF pulak?”

“Best friend forever.”

“asap?” Eh, tak habis-habis lagi tanya…

“As soon as possible.”

“brb?”

“Be right back.”

”lol?”

“Lots of love!”  Wah confident betul saya menjawab.

Tapi pagi tadi tiba-tiba rasa termalu lah pulak bila baca ini di sini.

 


clip_image001

 

Alameks.....saya pun dah tersilap daaaa. Sorry, nak oi! Terbagi ajaran sesat pulak kat kamu. Huhuhu… Biasa la orang tua kan, sebenarnya bukannya faham sangat pun short form bebudak zaman sekarang nih!

Hihiiii... sorry, ya Haiqal!

 

 

Today’s Lesson:

Sila kurangkan penggunaan short form dalam entri. Pesan Abang Kamus Dewan.

 

Caucincau!

Selasa, April 26, 2011

Tayang Cincin

 

 

   

Cincin permata shapphire 18 carat diikat dengan 14 batu berlian ini merupakan cincin pertunangan Lady Diana dengan Putera Charles pada 1981.

   

Pangeran William & Kate Middleton (Google)  

Prince William kemudiannya memberikan cincin warisan mendiang Lady Diana kepada Kate Middleton semasa majlis pertunangan mereka pada tahun 2010.  Harga cincin dikatakan bernilai lebih kurang RM240 000! 

 

Hek eleh, nak menyelit jugak…….

scan0001 cin26411 037

Dipercayai cincin permata sapphire berkarat  juga turut menjadi pilihan anak raja keturunan Batu Bara untuk melamar Lady So Shy (siap tukar nama, sabar je laaa…) sedekad yang lalu. Khabarnya cincin tersebut bernilai ratusan ribu rupiah.

 

GEDIK SUNGGUH! Ah, tak payah cakap……dah taip dah pun. Hihiiii

 

OK, jangan lupa semua ya! Jom  kita raikan detik bersejarah perkahwinan antara dua ikon dunia, Putera William dan Kate Middleton yang akan berlangsung pada 29 April ini. Laporan eksklusif oleh kru ntv7 di London bakal disiarkan secara langsung pada Jumaat ini, dari jam 3 petang hingga 8.30 malam.

 

 

Caucincau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...