Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, April 04, 2012

WW : Oi, Oi, Dah Pukul 12 Malam!

 

 

 

 

noki 082

Kejap la bu……

 

 

 

 

noki 080

Adik nak main pondok-pondok neh!

 

 

 

 

Caucincau!

26 ulasan:

Hanis Azla berkata...

sonoknya dia main.. nak join boleh? he..he..

Acik Erna berkata...

sah2 mak pun kena tidur lewat..he he

Fabulous Me berkata...

ya ampun! somel gle!

Fatin Mraz berkata...

anak..kan.. layankan ajer.. hihii

kasihibu berkata...

yang pastinya di ruang tamu lokasi tu betul tak?

kasihibu berkata...

yang pastinya di ruang tamu lokasi tu betul tak?

mama aini berkata...

ehem adik main pondok2 ke?..teringat mama waktu kecil selalu main pondok2 kat kg..guna daun pisang & ranting pokok buah2an..he2x..

:: Mrs.Eady :: berkata...

comel jekk :)

Puan Kutu berkata...

haha tak sgka budak sekaran gpun main pondok2 macam sy dulu..selain bantal kadang2 guna kain buat pondok..:)

Nazayiena berkata...

Hai anak2 nie main pondok2 spi pkl 12 tgh mlm,jgn esok susah nak bangun....

m.u.l.a.n berkata...

adik, aunty pon nak main sama... aunty suka main pondok2..

Aidah berkata...

Boleh join tak. Nampak macam best je. Tapi achik aidah ni tembam. Runtuh pondok adik nanti. Hahaha.

Dinas Aldi berkata...

Adik, tidoq dik! Ibu pun dah ngantuk dah tuuu!

Heheheh!

ajumohit berkata...

Comelnya Adik, kemah anak2 Aju pon cengginilah, selimut pon jadi heheheh

~daRLee ZuRiS~ berkata...

Teringat masa kecil2 dulu suka sangat main camtu.habis semua sofa dipunggah.hihiii

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

tutup aje lampu itu ibu..
hahahah..
usik antu.. ;-p

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Cikgu..

Boleh katakana rata2 anak2 kecil suka main pondok2 dalam rumah.. He he.. !

MulutPayau berkata...

wahhh...bestnya dapat main pondok2....ibunya kena ikut main sama tu..hehehe..

Ati Masrif berkata...

geng syahmi lah tu..
suka main khemahlah kat
sofa mummy ...hik3

Hanis MY berkata...

comelnya adik dan teddy!

kasihredha berkata...

anak2 akak waktu kecik pun mcm ni gak...hihi

Mama Qaireen berkata...

comel je anak akak yg ni...dia nk ajak akak main hide n seek tu tgh2 malam kot...hehe

Mama Qaireen berkata...

comel je anak akak ni...dia ajak akak main hide n seek tu kot hehehe

mamaNoriz berkata...

mesti dioang gi angkat sofa pastu susun cam pondok2 kan...

hehehe, itulah yg hero kecik sya suka uat jugak...

pastu gi tinggal tak tahu kemas...iskhhh

Diariku berkata...

anak2 saya suka tido lambat gak....tp mata maknye dh mengantuk sgt...

KhaiRin : anies berkata...

mn nk tido bla emak nyer curi2 amik pic kn? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...