Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Februari 08, 2012

WW : Bukit Gambang Resort City–Water Park



pennegamb 032  pennegamb 041pennegamb 078  pennegamb 093





Terima kasih KD atas tajaan penginapan ;D


Caucincau!

29 ulasan:

Kamalia berkata...

nampapk seronok sungguh bebudak tu kak..

qemaishak berkata...

bestnya berendam..budak2 paling seronok:)

Kakzakie berkata...

Paling menyeronokkan anak-anak bila boleh bermain dgn air dan banyak permainaan air. Mama/papa tumpang seronok je...

Acik Erna berkata...

Assalam SSL..budak2 dengan air memang tak boleh dipisahkan..seronoknya dia dapat berendam

KhaiRin : anies berkata...

best nyer...plan je nk ke sn tp xsmpi2 ;-)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

sonottttt kan...
aritu pegi time cuti divali, penuh umat manusia...
huhuhu..
kena repeat lg ni!

Puan Kutu berkata...

bestnya berkubang,percutian yg berbaloi...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

sy pon pi waterpark..tp kat resort desaru jer..satu hr nnt nk juga ke gambang nih :)

eMMe berkata...

ramai tak org cuti baru ni?
teringin gak nk gi sana, bila la nak sampai, heeeeee...

~ yus ~ berkata...

seronok kan pegi gambang resort ni....bilalah dpt pegi lagi...:)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Seronoknye..anak2 pun happy jer tu..

Deru Ombak berkata...

Belum sampai Lagi kesini..
Tunggu cucu balik cuti..
Anak kecil pasti ya seronok.

ajumohit berkata...

Bestnya!!! Mandi manda dengan riangnya!!!

Dinas Aldi berkata...

Weeeeeeee seronok main ayaaaaaqqqqq!

Eye_nee berkata...

akk ni kan Shy semenjak ada virus dlm teliga yg boleh membuatkan seluruh kepala akk dan pandangan berputar 360 darjah satu...akk cukup takut nak mandi pool walupun jiwa akk meronta-ronta....memangil-mangil mahu terjun kedalam kolam..terpaksa akak lupakan...nampak sungguh mengujakan tempat ni Shy...

Aidah berkata...

Ooohh..pergi jenjalan ya. Seronok pegi water park ni kan.

Kabutar Diesel berkata...

Hahaha..SSL no hal punyer..lain kali kita lepak lagi ramai2 :) penginapan No Hal punyer :)

ckLah @xiiinam berkata...

Menarik tempatnya. Seronok kalau membawa anak-anak kecik macam ni...

Mama Qaireen berkata...

wahhh bestnye akak gi situ ngan anak2...mst sronok budak2 tu kn..

cheqna berkata...

cheqna pun perlukan cuti jugak ni..syoknyer....

Cikpuan rara berkata...

hehehehe besh nya.nk g gak nt =)

anisalya berkata...

wah bestnya main air.

MULAN berkata...

best..!!! memang best..!!!

Ros berkata...

Salam So Shy Lady,

Wah......bestnya dok berendam dalam air tu....cantik sungguh tempat ni.....

mama aini berkata...

wah bestnya gi holiday...

idasm berkata...

bestnyer... main air dan berendam sepuasnya.....

Hanis Azla berkata...

banyak syok main air.. bestnya..

munna berkata...

bawa budak2 ke Gambang Waterpark mmg best...budak2 kan suka main air

Maya Mayana berkata...

tak pernah jejak gambang lagi..harap2 suatu hari nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...