Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Februari 15, 2012

WW : Ada Budak Beria-ia Menonton TV……

 

 

 

081020111947

 

 

081020111946

……..di Tesco!

 

 

Kat rumah tiada TV barangkali. Kesian. Anak sape la tuuuu…

 

 

 

Caucincau!

28 ulasan:

cheqna berkata...

hhahaaha
ingatkan kat umah..
sabo jela....buat announcement cepat...anak sape ni
hehehehe

LYAfrina berkata...

hehe..smpai tersenyum

qemaishak berkata...

Ekeke sesekali tukar angin tgk tv kat tesco best apa kan hehe

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..apa citer tu..tersenyum2.. :)

mama tim berkata...

tgk tb kat tesco best tv ada byk kan ssl..huhu..

Munnafendy berkata...

haha khusyuk tiga beradik ni tgk tv ye =D

mzhany berkata...

ahaha sronok tgk kt tesco sbb byk tv, huhu budak2 kan mcm2...

♥MAMASYAZA♥ berkata...

amboi kusyuk kemain depa ekkk

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

tv kat sana besaq semua nampak ngeeee
my son pun sama la

Fabulous Me berkata...

Hahahaha cute

ajumohit berkata...

lohai, meh dtg umah auntie join tgk TV hehehe. tgk citer apa tu SSL? ngalahkan tgk upin ipin hehehehe

shima wibowo berkata...

kusyuk je...hehehe...ini 3 beradik ya??

munna berkata...

wah semangat diaorg tgk tv free kat tesco ye...

Kamalia berkata...

haha..takpe,boleh duduk diam,tak merayau sana sinikan..

Hanis MY berkata...

bagusla cmtu senang nak shoping hehe...

Hanis Azla berkata...

tgk tv kat kedai mmg lagi layan.. saya pun kdg2 ternganga2 bila tgk tv kat kedai.. he..he..

MULAN berkata...

ya betol.. sama la dgn kanak2 ribena kat rumah ni.. sampai nak ajak balik pon susah.. lain agaknya tv kat luar tu..

whitecappuccino berkata...

hahaha..mereka ni comel aje!! anak sape la tu ek? :)

mama aini berkata...

salam SSL..ehem comil2 ank2 SSL..kanak2 kat mana2 pun suka ngan tv kan..

Ros berkata...

Salam So Shy Lady,

Mesti cerita best sangat ni...kusyuk sampai lagu tu....

Nadiah Sidek berkata...

khusyuknya tengok TV!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

kiki.. anak2 ila pun sama mcm ne..kat tescolah beria2 diorang mengadap tv

Aidah berkata...

Kelakar budak2 ni tau. Tv kalau kat kedai tak sama walaupun dah bawak balik rumah tv yang sama. Cuba buat rumah macam suasana tesco. Macamana agaknya. Hehehe.

Deru Ombak berkata...

Comel2 bebudak nih... Hehe!

eMMe berkata...

baiknye budak2 nih... duduk je... tak susah ibunye nak shoping, heeee..

anisalya berkata...

semanagat menonton nampak. hahaha...

MaryaYusof berkata...

Comelnye anak2 kamu... Seronok tgk :) Ralit betul tgk TV ye :)

Puan Kutu berkata...

kt tesco lagi best tgok tv.hehe..comel2 anak SSL..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...