Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Januari 04, 2012

WW : Sweet Sewing

 

 

 

 

  mas 007

Semalam baru terhegeh-hegeh jahit lencana secara berseni…… T.T

 

 

 

Caucincau!

36 ulasan:

ajumohit berkata...

Mmg sweet ni SSL, Aju pon td baru Jahit tag Nama najwa hihihi

KhaiRin - anies berkata...

rajin nyer dia

~ yus ~ berkata...

oklah tu, jahit juga...:)

ieda berkata...

ekekke akak lom start layie dikk ;)

whitecappuccino berkata...

hehe..sama la macam anak akak yag besar pun..esok nak sekolah malam ni la dorang sibuk nak alter tudung la..awal2 tak nak buat.

Kabutar Diesel berkata...

dulu masa sekolah sempat pakai lencena besi kekeke tak ne jahit

yua berkata...

yua tangan xberseni. kalau menjahit, mmg kelaut.. T_T

محمد رازيق berkata...

teringat lak dulu-dulu kak. mak saya jhitkan lencana sy.. huhu.. seronok masa tuh. satu lncana 40 sen.. anak akak drjah berapa? hehe. free2, jmput singgah blog kak,jmput bc entri DAHULU itu.

yana lyana berkata...

selamat kembali ke sekolah, anaknya :)

Maya Mayana berkata...

hehe...ingat jahit apa yg sweet tu...kira sweet gak la tgn mama yg jahitkan..ahaks :)

Cik SHiNJU berkata...

Untungla akak Lady ni serba boleh..
Memasak pandai,menjahit pandai... :)

Aidah berkata...

Akak puuuun. Hehehe. Tapi akak kena jahit kat poket tu, pernah sekali tu akak terjahit poket sekali melekat ke baju. Tak dapat nak masuk apa2 kat dalam tu. Kahkahkah.

Nazayiena berkata...

Nurul pun x jahit lg....Insya Allah hujung minggu nie.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

risya lum dpt badge lg..mgkin next week lah baru sy buat upacara nih hikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

nasib baiuk kat sini x payah jahit sebab pakai baju biasa jer ngeee

kakcik berkata...

Kakcik jahit lencana betul2 atas poket. :)

suri solehah berkata...

saya dah tiga hari anak sekolah masih tak jahit lagi..malas nak buka mesin huhu

mama aini berkata...

he2x..mama teringat masa ank mama sekolah rendah dulu..mama pun jahit lencana tu !!!..

Munnafendy berkata...

hee last minute sweet sewing eh? =)

munna berkata...

ZAMAN MUNNA DULU IRON JE LENCANA TU KAT TUDUNG SEKOLAH....

Kamalia berkata...

Saya lagi 2tahun kena gak la mnjahit mcm akk ni..hehe

mama tim berkata...

ssl..samala kite baru nak jahit lencana anak2..saya mmg malas sket bab jahit2 ni..haha

Ati Masrif berkata...

kito berdesub mesin jah..hehe~

kasihredha berkata...

akak paling malas nak jahit lencana ni...
selalu hodoh jahitan akak

Hanis Azla berkata...

beberapa malam sudah, inilah juga xtvt saya kak.. he..he.. dgn skill menjahit yg ke laut tu..

Dinas Aldi berkata...

Akak takda anak jadi takyah jahit lencana sekolah kat baju dema, hehe.

TAPI bila kena jahit lencana kat uniform Pengakap & Pandu Puteri untuk diri sendiri..oh menyampahnya..herot bengot jahitanku..

aimaniman berkata...

alamak.. ni hari ke-3 kakak iman p sekolah x pakai lencana, semalam dah le pakai tudung jalan2..tudung taski basah (??) hari ni dan esok kot?.. iman masih x pakai lencana.. asal cikgu x cubit dah lee...

al-lavendari berkata...

nasib baik tak tercucuk jari .. kalau tidak kena tukar gambar profil.

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

mmg sweet.. :)
nampak berseni tu..^^

MULAN berkata...

tak suka keje tu.. biar jahit mende lain.. kadang terkena jari sbb lencana tu keras, rasa nak campak2 je.. hehee..

mzhany berkata...

waaaa teringat time skolah dulu huhu mak tolong jahitkan

Ros berkata...

Salam So Shy Lady,

Ok la tu....Kak Ros tengok cantik ja.....

MaryaYusof berkata...

Teringat zaman sekolah dulu.. mak yg tolong jahitkan... cerewet lak tu,klau boleh xna nampak benang & xterlalu tnggi atau rendah... jahit sendrik malas...huhuuu

Deru Ombak berkata...

Ur a Sweet Mom..

Saya follow blog anda ye..

Salam ziarah..

Puan Kutu berkata...

jahit lencana ye..dah lama sungguh tak buat aktiviti ini,seingat sy masa sekolah menengah dulu jer..:)

~izan~ berkata...

dulu sekolah menengah jahit sndiri tp senget benget. mak jugak jahit cantik hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...