Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Januari 25, 2012

WW : Lepas Cuci Lantai, Jangan Lupa Cari Kayu Api! (Updated)

   tuibpth 007
Bawang Besar dan Bawang Kecil






Update : Perhatian, tajuk di atas sebenarnya tak ada kena-mengena langsung dengan gambar  ha..ha.. harap tiada siapa yang salah sangka ye! Ini bukan kes kena hukum, kena dera atau kena buli. Ini cuma amalan mulia di musim cuti sekolah sahaja. Anak dara tu rajin bebeno menyapu dan mengelap apa yang patut dan si adik di sebelah pulak jadi teman bersembang dia  he..he... 



OKlah,  tajuk dan captionnya di bawah ini mungkin lebih sesuai dan tidak menimbulkan salah faham kot!




  WW : Cinderella


tuibpth 007
"Lekas, Cinderella! Majlis tari-menari  bersama putera raja di istana  dah hampir nak mula!"  Ujar nenek sakti.




Ada-ada aje. Suka hati engkaulah SSL......ngeh3x





Caucincau!

31 ulasan:

♥MAMASYAZA♥ berkata...

ciannye diaaa

Fabulous Me berkata...

Alaaaaaaahai.. Ini sure kes tertumpah air nih

Cho Zila berkata...

memang comel ngat gambarni...

KhaiRin - anies berkata...

yg tukang amik pic ni mak kundur ke? hehehehhehee

Acik Erna berkata...

alahai comelnya..rajin dua beradik tu

Kakzakie berkata...

Bagus... ada rasa tanggungjawab. Melentur buluh sedari kecil...

gedek! berkata...

dera?

hoi!

hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

cian kecik2 kena lap lantai ngeee
tp gegurl kena rajin buat keja umah kan
my son selalu nak tolong but ai x confident nak kasi buat ngeee

Kakcik Nur berkata...

Kes buli ya? :)

Hanis Azla berkata...

dah boleh diharap anak2 dara akak yer..

munna berkata...

alahai siannya.... tapi munna pun selalu keluarkan arahan mcm ni

Aidah berkata...

Kena hukum kew tew? Tak pe lah, bergotong royong membawa bahagia, kan.

So Shy Lady berkata...

haha jgn salah sangka ye! bukan kena hukum, bukan kena dera n bukan kena buli. ini cuma amalan mulia d musim cuti sekolah saje. Tajuk takde kena mngena langsung dgn gmbar sbnarnya...he..he..

Dinas Aldi berkata...

Tu mesti dia bagi tumpah apa2 tu, hehe!

ajumohit berkata...

Rajinnya kakak lap lantai, Mak tiri dia ni yang tgh amik gambar tu kan? Hahahha... Ini latihan ni ssl, bagus untuk dipraktikkkan ;)

MULAN berkata...

yg cekak pinggang tu aksinya sangat comel.. memang tak nampak garang langsung.. macam boring, menunggu giliran lap lantai je.. heheee...

Puan Kutu berkata...

haha dua2 tajuk pun best.terserlah kecantikan semasa mengelap..rajin anak dara SSL ni...:)

~ yus ~ berkata...

rajin! Anak pompuan mmg perlu belajar semua ni dari kecik kan...

munna berkata...

oooo... bagus budak berdua tu rajin tolong maknya

~izan~ berkata...

bagus la anak2 akak.betul tu kak,kdg2 kita ni letak gmbr utk suka2 pastu org salah faham,bagus jugak akak jelaskan.

dialog kedua tu mmg lucu la.nenek sakti kiut kemain.

Deru Ombak berkata...

Salam SSL..
Catchy word untuk topik. :)

ckLah @xiiinam berkata...

Boleh tempah buat menantu ni....hehe,

εïз mummyHaza εïз berkata...

rajin :)

mama aini berkata...

ehem..rajinnya ank dara tu..he2x..

Ros berkata...

Salam So Shy Lady,

He.he.he.......gelinya hati Kak Ros...

Kak Ros suka tajuk yang kat bawah tu,comel sangat aksi depa ni kan.......

Nazayiena berkata...

x nampak garang pun yg bercekak pinngang tu,nampak comel adalah....

ieda berkata...

ALOOR RAJIN NYE ANAK DARA AKAK

eh2 caps lock lak ekek

ciann kena cari kayu api lakk ;))

wahida berkata...

kehkeh...boleh jadik penulis skrip la akak ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

mai tlg lap sekali rumah mokcik D boleh?--->lariiiiiii

Mak Wardah berkata...

Upah berapa ni mama bagi...Mama very gud film director.

kasihredha berkata...

akak ada skrib akak sendiri, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...