Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Januari 11, 2012

WW : Buat Apa Tuuuu…..

 

 

 

syafm 033

 

syafm 030

 

syafm 029

masak bubur!

 

 

 

Caucincau!

35 ulasan:

Ieda AlHabsyi berkata...

apa tu?

~izan~ berkata...

guna getah pemadam ke tu?

ke apa ek?

kreatif ni hehe

So Shy Lady berkata...

ieda : chef kecik tu celup tissue paper dlm air kmudian gentel kcik2. bila dtanya, dia jwb, nk buat bubur..ada aje idea dia nk sepahkn rumah ha..ha

So Shy Lady berkata...

izan : ha..ha..syifa mmng kreatif! sgt suka mnyepah rumah scara kretif ha..ha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

haha..bagus-bagus

kasihredha berkata...

main masak2 rupanya...ingatkan buat lukisan...hihi

Cikpuan rara berkata...

oooo masak bubur.heheh

eMMe berkata...

tersembur gelak saya, opss~ sori gelak kan, tak sengaja, heeee~ tu sudu kacau blender tu dik, heeee

ieda berkata...

aloor kretip nyer
saya ingatkan main ape tadi tuu
pueh belek kak ;)

Liza Razak berkata...

comelnyer...teringat zaman saya kecik2 dulu suka main masak2..hehe :)

Kakzakie berkata...

Kalau dah nama anak-anak ada saje idea dia nak mencipta sebagai permainan dia...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..masak bubur ye..
sgt kreatif.. :)

ajumohit berkata...

masak bubur apa tu dik? hehehhe nmpk sedap.."ayat penyedap hati" hehehehhe

Salina@IbuAqil berkata...

Umak aihhh!! Rajin masak anak dara ni.. ;D

Aidah berkata...

Tu lah keje dia ya. Lepas tu kena marah ngan mak tak?

Eye_nee berkata...

cube mu ingak..masa kecik2 mu gini jugok khe...nyepahhh...

qemaishak berkata...

kreatif ni kak..anggap je dia tengah ekplore nak belajar hehe

So Shy Lady berkata...

Nasib baik mood mak dia ok hari tu, tak jadi nk marah he..he

Ati Masrif berkata...

buat kerja seni bertajuk
angkasa lepas ke :)


jom teka WW kita pagi tadi :)
http://wanati.blogspot.com/2012/01/ww-jadi-paparazzi.html

Puan Kutu berkata...

hehe buat bubur?kertas rupanya..sy cuma nmpk penutup blander tu. igtkan benda apa popcorn ke warna putih2..haha

mama aini berkata...

he2x..kecil2 dah ada bakat nak jadi chef !!..

Amiizaa2001 berkata...

heheheheh bijak-bijak......adik comel:)

munna berkata...

bubur apalah yg nak di masak oleh si kecik tu

Deru Ombak berkata...

Hehe.. Comel..

Dinas Aldi berkata...

Buboq gandum ka, hehehe..

Jenoh la mak dia menyapu lepaih tu :D

~ yus ~ berkata...

masak bubur?...huhu

Dalila Hamid berkata...

bubuq apa tu?... hhaa

Kamalia berkata...

Nak bubur satu mangkuk please..ekeke..;)

KhaiRin - anies berkata...

calon masterchef next season? hehehe

Bui Junaidi berkata...

MACAM KEKABU PUN HADO..KEKEKE

Nazayiena berkata...

Nie mesti selalu tgk mak dia masak buburkan........

Hanis Azla berkata...

comel dan kreatif imaginasi dia.. senang mama lepas ni ada orang boleh take over buatkan bubur..

anisalya berkata...

pandainya dia masak bubur. comel je aksinya tu.

Ros berkata...

Salam So Shy Lady,

Tengah kusyuk menghasilkan sesuatu yang amat kreatif dan menakjubkan...he.he.

yua berkata...

comeyyy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...