Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, Januari 03, 2012

Murah Betul

 

As Salam ladies, HNY!

 

Seruan membeli-belah datang bertalu-talu. Kali ini seruannya datang dari post ajumohit. Jadi, mula-mula mari salahkan ajumohit….. ngeh3x! Nak salahkan orang aje tahu….Smile with tongue out

 

Rasanya baru je beberapa minggu lepas kerja memborong pakaian anak-anak telah saya kerjakan di Sogo namun kali ini saya digoda pula dengan tawaran hebat Hytex Warehouse Year End Sale!  Lets Shop Til You Drop, bebeh!!!! Oh, tidakkkkkk!

 

Ahad lepas, bersandarkan sedikit maklumat dari post aju maka kami akhirnya sampai jua ke sini….. Thanx aju!

 

Family Dec2011 169

 

Lokasi  : Hytex Garments Sdn Bhd, Lot 11 & 12 Taman Ehsan, Jalan E1/1, Kawasan Perindustrian Taman Ehsan, Kepong. (www.hytex.com.my)

Baby and kids items :  Tenderly, Disney, Looney Tunes, Winnie the Pooh and Issue

Adults items : Disney, Puma

 

 

Family Dec2011 161

 

Tanpa menghiraukan suhu gudang yang membahang, masing-masing menggelupur berebut memilih jenama kesukaan. Barangan murah menjadikan aktiviti membeli-belah lebih puas dan kebestannya sungguh tidak terperi.

 

 

Family Dec2011 164 Wajah comot kusut masai bermandikan peluh

 

Setelah hampir sejam setengah  duk tenggelam dalam keasyikan  tiba-tiba saya tersentak lantas tersedar yang diri ini hampir menuju ke ambang muflis. Tiap-tiap minggu kau shopping!! Apa nak jadi neh…. Lalu, dengan perasaan insaf kami pun pulanglah ke pangkal jalan.  Sebaik sahaja selesai membayar, saya tahan saja perasaan paling suci ini ketika melintasi longgokan jeans Disney yang  sungguh murah harganya. Terlalu murah, terlalu! *Pejam mata, ingat Allah*

 

 

Family Dec2011 166 Kanak-kanak di pangkal jalan…

 

 

Sewaktu mahu pulang, model-model tetap mula merengek akibat dahaga di tekak yang sangat kronik lantas kami singgah sebentar ke Restoran Odin. Dan dengan berbekalkan wang yang masih berbaki sedikit, kami  juga mengorder makan tengahari.

 

Family Dec2011 186 Tak nak makan! Jangan membazir, nak. Kita dah miskin ni……

 

 

Family Dec2011 185Air, air….mana air?

 

 

Baiklah, inilah baju basahan yang telah berjaya dibawa pulang :-

 

burhyt 064 

Baju    : RM49.90 setiap satu RM5

Seluar : RM69.90 RM10 & RM8

 

 

burhyt 067 

Baju T : RM49.90 – RM65.00 RM3 – RM5

 

 

burhyt 077

Seluar Trek : RM69.90 setiap satu  RM12

Seluar pendek : RM3

 

 

Murah, kan?  Open-mouthed smileRolling on the floor laughingWinking smile

 

 

Caucincau!

24 ulasan:

Ieda AlHabsyi berkata...

murah giler! best betoiii! :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

wah memang murah..godaan shopping terlamapu..mujur sy jauh hehe

Dinas Aldi berkata...

Huih murah tuh! Berbaloi basah kuyup dek peluh shopping kat situ!

ajumohit berkata...

Hheheheh bangga jap ada nama aju kat sini ahhaha...murah kan SSL...geram tgk suar pjg yg SSL beli ni, aritu nk cepat tak sempat sambar seluar hehehe nasib baik hahahha....

Hanis Azla berkata...

kalau murah begitu bandingan harganya, saya pun rela muflis membeli.. he..he..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

murah sangat...bukan
murah gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tue akak
harus kalo ai rembat x hingat donia

ieda berkata...

adoiii murah gile nie dikk
kalau akak rambang mate , semua bak sapuu
cantik2 lak tuu
jual habis stok ke nie ??

aimaniman berkata...

ya allah murahnya dik.. akak x pernah dapat barang2 semurah nie, resanya kalau pi sopping complex yg 50-70% tu sebenarnya rega asal dinaikkan .. tapi sebab dah perangai lama suka menghabiskan suku sakat duit, akak terbeli la jugak...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

murah tu..berbaloi2lah shopping.. :)

Aidah berkata...

Camnilah, kalau tak beli memang lugi lor. Muraaaaahnyeee. Akak pernah serbu Metrojaya punya warehouse sale kat Bukit Jalil dulu. 3 hari berturut2 shopping, lepas tu 3 tahun berturut2 duduk dendiam kat umah sebab kering kontang poket. Hehehe.

KhaiRin - anies berkata...

murah nyer..kalu sy ada ank da lama sy rembat

mama aini berkata...

ehem murah2nya harga baju2 tu..ank mama dah besar tak berpeluang beli baju utk kanak2 lagi..he2x..

whitecappuccino berkata...

murah giler!! kalo akak pun tak tahan tengok harga murah gini..suka sgt tengok baju baby n budak2 tapi akak dah takder anak kecik..anak sdara rmai la.

suri solehah berkata...

murah sangat tu..sampai tinggal ringit2 je..akak kalau shoping baju anak dara mmg tak ingat dunia walaupun tnpa sale..baju budak lelaki tak teruja sangat hehe

Kabutar Diesel berkata...

SSL ada lagi ka???hehehe nak order untuk 2 humaira leh hehehe murahhh tu..sebab kami pun golongan miskin gak ni..

kasihredha berkata...

murahssss nyerr
berbaloi

Asrul "iLham" Sany berkata...

jimat $$

munna berkata...

mmg murahlah...munna pun tak hinggat dunia klu masuk situ... sini selalu juga buat jualan gudang tapi takde pun yg semurah mcm tu

mamaNoriz berkata...

uiskhhh, mmg betul murah tu!

mahu nangis klu tak borong byk kan...
klu jusco mahu berganda harganye...huhuuu

suw berkata...

murah giler..best2 :)

Nazayiena berkata...

Murahnya hg baju2 tu,klu Nurul jumpa pun mesti lupa dunia nie....

yua berkata...

dah laa lawa, murah plak tu.

~izan~ berkata...

murahnya kak...berbaloi2 sesangat tu.mmg menggoda jiwa dan raga kalau sale camni hehe

Tanpa Nama berkata...

hye..romper yg kosong ada?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...