Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Disember 07, 2011

Ke KLCC Bukan Untuk Shopping (Part 2)

 

 

 

nokiadec 327

Hello….

 

 

nokiadec 328

Nak ke mana tu?

 

 

nokiadec 323 

Tunggu!

 

 

nokiadec 339 

Kami nak ke destinasi wajib ini lah!

 

 

nokiadec 345

Jom berenang gaya katak, gaya dada, gaya punggung, gaya bebas dan gaya kupu-kupu!

 

 

swiming1

Bukankah ini suatu kenangan yang abadi?

 

 

 

Caucincau!

21 ulasan:

ajumohit berkata...

Wahhhh bestnya Kamu mandi!!! Auntie nk join hihi

Dinas Aldi berkata...

Konpem abadi kenangan itu :)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

syoknye diorg berendam..Happy jer diorgkan..^^

MULAN berkata...

memang seronok bangat ni..!!!

Maya Mayana berkata...

comel2 anak akak tahap nak cubit2 pipi oke..mana akak? tk pernah tgok dia...

kyuubi berkata...

haha! teringat kenangan masa kanak2. kadang-kadang ada yg memalukan bila ingat balik :)

Interior Design yg Paling lucah!

Bui Junaidi berkata...

budak2 kalau dibawa main air,memang heppi sakan

anisalya berkata...

seronok anak2 eh dpt main air.

Aidah berkata...

Akak pernah bawak Farah, mandi situ masa birthday dia yang ke 5 thn. Tapi itu kali terakhir pergi sebab ramai sgt orang sekarang ni, lepas tu jauh sangat, tak larat nak menapak. Hehehe.

~izan~ berkata...

nnt gie KLCC roger izan hehe..izan dok sebelah tu je kak hehe...

mmg seronok tgk depa berendam hehe

Eye_nee berkata...

shy akk betul shyshy shame nak ghoyak ni...tak pernah akk sampai lagi kat sini...

Totie@Tomy berkata...

kalau mak saya datang kl mesti bawak adik bongsu saya mandi kat klcc..best kan..hehe nanti nak bawak anak saya lak mandi kat sana..hehe

Hanis Azla berkata...

seronoknya anak2 berendam.. saya tak pernah sampai ke klcc park ni kak.. he..he..

LYAfrina berkata...

dlu2 pnah gak mndi kat sini.. tp msa tu bdk2 lagi.. xde hal..ni dh jd mak org.. huhu

idasm berkata...

bukan diorang aje.. ida pun still suka main air ni.. ekeke..

Umie berkata...

amboi...sedapnye berendam..kitorg kat sini 2 hari sekali baru nak mandi betul2x...sejuk bebenor..hahahah

aiEz berkata...

jalan2 cuti santai...seronoknya...^^

OweizMeZ berkata...

i lap u too (tiba2 nk reply itu dulu)

klo x pasal entry nie.. lupa dh mummy ada swimming pool kt KLCC

Ati Masrif berkata...

masa dok d KL dulu
selalu gak gi situ
tapi lani kami gi putrjya je
lebih dekat dan lebih besar
dan lebih segala2nya...muahaha :)

Nazayiena berkata...

Macam2 gayakan klu dah berendam tu....Ada sekali je Nurul bawa anak pegi mandi situ,tu pun anak masa tu baru sorang.

Mama Adam berkata...

wah.... tak pernah bawa anak ke sini untuk mandi! bestnya!!!! jogging pun x pernah. takat jalan2 dalam mall jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...