Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Isnin, Disember 19, 2011

Along Tegur

 

 

Petang semalam……

 

Ibu, ibu kan muda lagi tapi kenapa tangan dan kaki nampak macam orang tua?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Korang janganlah tanya perasaan saya waktu tu.…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sob sob sob…..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Errr…ah, tak de menda lah! Saya tabah.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Oh, anakku….

 

   DSCN1242   DSCN1246

 

 DSCN1232

(gambar lama)

 

 

Nasib baik I love U, tau. Nasib baikkkk!!! Kalau tak, rasa nak jual je budak ni! Hahaha…acah je!

 

 

 

 

Caucincau!

31 ulasan:

eMMe berkata...

hahahhahaa.....pakai losyen la SSL....

Kakzakie berkata...

Ohhoho... meh jual dgn kakak. Nyiru tapak tangan bungalow kakak sediakan...

mak encik | SZ berkata...

hahahaaa
maka mak along terpaksalah berterusterang jumlah umurnya yang beberapa kali ganda drpd along kah?

kasihredha berkata...

jangan jualll...
kasi akak biar buat anak angkat...hihi

itu tanda tangan org2 yg rajin nak

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

yg penting muka nmpk mudeeee haha

shida anwar berkata...

ades...nasib yang cakap tu anak..kalau abah dia mau majuk 13 hari kan..kan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

ai plak selalu ckp dah tua
but anak ai cakp mama mana tua
rambut tue hitam lagi gigi pun banyak lagi hahahaha

Hanis Azla berkata...

ala kak.. soalan dgn versi gurau2 manja aje tu.. biasalah gurau anak beranak..

whitecappuccino berkata...

hahaha..soalan punya la terbaik nak oii! tak per ibu pakai baby oil n losyen nanti ..next time dia akan cakap,ibu..lembutnya tangan ibu!

KhaiRin berkata...

sabo je la..
kalu nk jual, sy nk beli hehehehe

ieda berkata...

aloor sayu je kan ..
tulah anak dikk , pengarang jantung hati kita :)

mama aini berkata...

kenapa kanak2 skrg terlebih cakap ?..masa mama kecil tak berani nak komen `mak` mama !!..he2x..sabar ek..apapun comilnya along..mama takde ank lelaki...ank mama perempuan..hu2x..

Umie berkata...

owhh along, jujur sungguh kamu ye...meh la kawan ngan adik muaz...nnt bole turun ciri2x kejujuran tu kat muaz plak..kekeke

qemaishak berkata...

sentap mak kejap kan hehe..jujur budak2 nih, mau ammar besar sound gitu gak nanti haha

Aidah berkata...

Memang tak sanggup dengar komen ikhlas dari budak kecik kan. Anak akak pun camtu gak. Dia kata muka akak ni macam dah menggelebeh. Tak tahulah nak gelak ke nak sentap. Hahaha.

Dinas Aldi berkata...

Budak2 gitu la, kena banyak sabaq naa..hehe..Akak pun pernah kena, kahkah

ajumohit berkata...

Along jujur tu ssl hihi, pasni kene Pakai losen pastu Pakai masker haha

Acik Erna berkata...

sama macam anak acik la tu.suka tegur maknya..dah besar ni pandai pulak tegur kalau mak pakai tudung dan baju tak matching.

Cik SHiNJU berkata...

HEhehe...sib baik x kenal jual anak mama tu kan...

Teratak Hami berkata...

Tangan ibu bukan macam profile picture tu ke?? Lagi haru ...

Kena gemukkan badan supaya nampak gebu sentiasa :-)

~ yus ~ berkata...

hihihi..akak ni, takkan nak jual kot, harta paling berharga tu...:)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..kena sapu losyen setiap hari lah mcm tu.. :)

Nazayiena berkata...

tu namanya along nie prihatin pd mamanyakan......

Zie berkata...

hheheehe sabarjelah.... memanglah umur kita meningkat bukan menurun.. hehehhe

Ijah EmoTemo berkata...

hehehehe telan ajela eh apa yg anak ckp. hehehe

pena rozie berkata...

comelnyer die

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

PERTANYAAN YG IKHLAS DR SI ANAK...HIHI

Maya Mayana berkata...

ala kak,diorang gurau je tu..akak byk diri kot atau selalu pkai heels...

Fatin Mraz berkata...

tgn itulah yg membesarkan along dan adik...=}

Hanis MY berkata...

ahkak SSL sy pun sentap imejin anak sendiri ckp mcm tu hehe takpelah anggplah tak sengaja or silap tanya wuwuwu...

Kabutar Diesel berkata...

itu along kasi hantar sini la SSL kekekeke..nak buat kawan sara ni hah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...