Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, November 23, 2011

WW : Notebook Baru (Part 2)

 

 

Tukar Wallpaper la pulak…….

 

 

baddrol 001

Ada sesapa jeles melampau? Fine, kalau jeles kita putus kawan hokeh!!! hahahihihuhu Rolling on the floor laughing

 

 

 

Caucincau!

15 ulasan:

~ yus ~ berkata...

walpaper gambar saper tu kak? Baddrol Bakhtiar ke? Amboi! Fanatik bola nampak?...hahaha

yua malas nak login berkata...

baddrol bakhtiar!!! huhu. yua nk muhammad nazmi faiz mansor..... haha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe..itu gambor baddrol bakhtiar eh? mlm ni jom tgk bola lg

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

wwah baddrol bakhtiar la plak..jom tgk bola lg mlm ni..

Teratak Hami berkata...

Tak jeles pun coz I minat HARIMAU !!!

Ati Masrif berkata...

amvoiiii...

abe tak jeles ke ...

^________~

Kabutar Diesel berkata...

wahhhhh notebok baru nampak :)

Acik Erna berkata...

SSL..acik je yang tak dapat baru lagi..yang ada ni dah 5 tahun..dah uzur..

ajumohit berkata...

amboi, hubby tak jeles ka? hehehehhe

MULAN berkata...

best nya..!!! tumpang happy..

notebook kita ni dah boleh amik upsr... bateri dah tak jalan.. kena sambung letrik all the time... tapi masih berjasa.. nak jalan2, tumpang boss punya je la..

KhaiRin berkata...

kak, akk cuma letak je pic dia kt pc baru tp sy siap jumpa dia gitew hahahahah jelez x? jelez x?

KhaiRin berkata...

da ok..x de lg pop up iklan

Totie@Tomy berkata...

hehe macam kenal jerk kat wall tu..hehe

anisalya berkata...

cantik notebook baru...

Nazayiena berkata...

Hai peminat dia ya?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...