Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, November 23, 2011

WW : Notebook Baru (Part 1)

 

 

 

nb 001

So dengan muka tak malu, ni nak isytihar SSL kini dah pakai notebook baru…. ngeh3x. Sekian, harap maklum.

 

 

 

 

Caucincau!

22 ulasan:

ajumohit berkata...

Pasni entry beratur tunggu dipublish hihihi, syioknya dpt lappy baru, Aju gune iphone je kt umah huhu

Teratak Hami berkata...

Macam status FB jek :)
Bau kedai lagik !!!

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Bestnye notebook baru..jeles ni.. ;p

KhaiRin berkata...

ooo patut la ada bau kedai smpi ke sini...

p/s bla klik blog ni ada pop up iklan la...virus kot? amik perhatian ye

Asrul "iLham" Sany berkata...

terbaek tol skrin lappy baru akak,
my feberet

toy story :D

~ yus ~ berkata...

wah! Best tu kak dapat notebook baru...:)

Hanis Azla berkata...

sedang jeles kak.. sekian harap maklum.. he..he..

KhaiRin berkata...

rs nyer browser x de kaitan dgn virus. barangkali kalau terlalu byk download file, sikit sebnyk kena termpias. maaf la sy krg arif tp sy sampaikn apa yg sy tau je..
tq akk

Kakzakie berkata...

Alahai seronoknya dapat yg baru....

munna berkata...

bestnya... munna setia lagi dgn pc yg lama ni

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

curlastt lepas ni sure byk BW khennn

idasm berkata...

tahniah! best tu!

mak encik | SZ berkata...

selamat datang cik teh ke silver kalernya tu...hehehe

pena rozie berkata...

Suka lappy baru....

Nazayiena berkata...

Pas nie dah ada notebook baru tu mesti tiap2 hari update blogkan!.....

Ros berkata...

Salam,

Aduh lawanya...best gila....dapat notebook baru...lepas ni mesti tak boring lagi dah kan....

mzhany berkata...

wow lappy baruuuu ;)

Salina@IbuAqil berkata...

Weeeee!! Bestnya!! Hik3!! Pinjam.. ;p

Maya Mayana berkata...

hehe...boleh skype tak? nanti boleh la berbual live yerk...

Cik SHiNJU berkata...

ooo..notebook baru ekh...
Nak p curi malam kang..lalala

anisalya berkata...

mmg best kalau dapat notebook baru.

~izan~ berkata...

cantik! mesti semangat berblog ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...