Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Khamis, November 17, 2011

Macam Tak Ada Kerja

 

 

………padahal memang mereka tak ada kerja pun. Marilah kita saksikan gambar budak-budak ni yang disenep secara melulu pada petang semalam menggunakan Cyberlink YouCam.

 

Gambar-gambar tersebut pada mulanya nampak sangat comel tetapi dengan tak pasal-pasal berubah jadi koleksi foto seram. Oi, makkkk macam alien la. Eh, tak. Ke predator? Ah, apa-apalah! Saya tak pasti samada mereka suka atau tidak gambar–gambar ini disiarkan. Ah, hentam sajalah, labu. Ibu tengah takde modal nih heheheh…..

 

 

Snapshot_20111116_22

 

Snapshot_20111116_25

 

Snapshot_20111116_21

 

Snapshot_20111116_40

 

Snapshot_20111116_29

 

Snapshot_20111116_19

 

Snapshot_20111116_17

 

Snapshot_20111116_27

 

Snapshot_20111116_35

 

 

Caucincau!

20 ulasan:

mamaNoriz berkata...

hahaha...

itulah keje dia...

memori best ni!

Asrul "iLham" Sany berkata...

hahahaha layan bebudak ni memang awesomeness kan kak

:D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

Hikhik nk try gak buat gituew
Agak2 muka ai jd Mcm mana ekkk ngeee

qemaishak berkata...

budak2 ada je kejenya ye hehe

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!! Serampun ttp comel sis.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..comel2..
terkejut tengok tangan kat belakang tu.. :D

Eye_nee berkata...

Tak Dok kijo lain....tp comey2 belake...

MULAN berkata...

comelnya...!!! memang kids ni pon suka bebenor capture foto pelik2 ni.. ada yg ok, ada yg menyeramkan..

munna berkata...

mula2 comel...lepas tu menyeramkan..tapi tetap comel

Umie berkata...

walaupun seram tetap comel la kak...semua budak2x adalah comel & saya adalah geram...;D

Ati Masrif berkata...

hehe~

kiut...guna kamera canggihlah ni :)

ajumohit berkata...

heheheh comel2 hehehe, utk tatapan anak2 di masa hadapan

Cho Zila berkata...

sangat kreatif dan takder keje namanya... tapi budak2 sangat cute....

Nazayiena berkata...

Hahaha lucu pun ada tgk gambar diorg nie........nilah keje diorg yea....

~ yus ~ berkata...

cam mana boleh jd mcm tu gambarnya...

apa pun menarik!

Acik Erna berkata...

Tetap comel..dah namanya budak2kan..kreatif tu..macam2 rupa jadinya..

Dalila Hamid berkata...

pening seketika... tapi lawak pun ada.. :)

idasm berkata...

amira pun ada buat pic jadi chenggini guna ipad...hehe... cutenya anak2 akak...

idasm berkata...

hahaha... suspen aje.. tp comelnyer lisa tu kan..
org cakap sombong.. tp entahlah .. belum pernah jumpa live lagi..

Kabutar Diesel berkata...

hahahahaha kreatif la jugak kakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...