Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Khamis, November 24, 2011

Notebook Baru (part 3)

 

 

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXASHKSDHEWTQTIPLDGJJGHFMOEYZ

173645906509475273627543628281992

anmcdjrtiomcsnahdghdeijsurturewidkfhnvbvncvfshansmac

{}|”:?><$%#^&*^&^%$%^^*()*#&^%$#@!(&^%$#){}

 

 

   

  Tiada apa yang hendak dibicarakan cuma mahu ngecek keyboard aje, apakah semuanya berfungsi.

Kahkahkah. Macam kera baru dapat notebook bunga je la SSL ni, kan!  Tak habis-habis dengan cerita notebook baru beliau nih. Entah nak buat berapa siri entah. Serius jakun lah hoi!!!

 

 

pic google

 

 

Caucincau!

23 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!!! Apa lak jakun.. Kita pun kalo bru dpt brg ksygan tu.. Tdo mlm pun pluk x lepas.. Hik3!!!!

KhaiRin berkata...

aiii abes la bau kedai...

p/s bkn setakat bergambar je p umah baddrol @ sg petani pon penah...jgn jelez ya kak hahaha

Acik Erna berkata...

SSL..tak pe..berkongsi kegembiraan disini.

KhaiRin berkata...

hahahaha sy gelak dulu...
acah je la akk.. bkn sy sbnr nyer...cik abang sy yg penah jupa dia. depa tggl 1 kg @ sg petani.
hehehe jgn mare..gurau2 di ptg kamis..

~ yus ~ berkata...

hahaha..yalah kak. Ok semua tu rasanya...mantop kalau tidak tak kan di beli kan...ekekek.

mamaNoriz berkata...

klu sya yg dpt notebook baru confirm posing peluk2 cium sakan siap bawak tido!

hahahha

Kakzakie berkata...

Tak kira apa saja benda, kalau baru dapat kegembiraan akan berganda-ganda, apa lagi kalau itu adalah barang idaman kalbu.

qemaishak berkata...

wah excited tu kak..tahniah..:)

Ati Masrif berkata...

beli apa yang dapat notebook ni?

kak ati dulu pasai langgan TM :)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..biasalah benda baru..mesti nak godek2 dulu..
Alahai..tak menahan tengok gambar tu.. :D

anisalya berkata...

tak apa la. benda baru. macam budak2 la bila dapat baju baru. mesti nak try je. hehehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

hamboi ahkak dah part 3 ni citer ni
curlastt ai loikeee

Cik SHiNJU berkata...

Ade part 4 x ni? (menguap)
jeles senornye ni..huhuhu ;)

h4ni3 berkata...

takpe.. check check
still ada warranty
kalo ada defect, bole mintak tuko.. hehe

Puan Kutu berkata...

benda baru memang jakun.sy pun selalu macam tu.keke

CIK JATT berkata...

ada sampai berapa part ni. hehe
benda baru, biasala.. excited lebih sikit

KizZ berkata...

Hihi...biasala tu..notebook baru kesayangan la ni..Kiz pun baru beli notebook gak ni..tapi laptop la..

Dinas Aldi berkata...

Amboi, seronot dia noo! Tahniah dapat notebook baru :)

TwIstiEs*meSti Mau* berkata...

aku xpandai nk main note boook...hahaha


jmpurt singgh yer mama...:)

Eye_nee berkata...

uhhh!!!tok leh belah mu nih...kalau cham ni punye ghoyak sampa thn baru tak abih lagi citer pasa notebook ni...rehak menta sama kitkat dulu dehhh...takuk penak..hehehe...

Hanis MY berkata...

hehe lawak la akak SSL ni...bestnya nk notebook baru gak wuwuwu...

kasihredha berkata...

akak pun sama kot
klau akak dpt yg baru sure tak lena nak tidur hihi

Nazayiena berkata...

Dpt benda baru tu rugi klu x explore hbs....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...