Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Jumaat, November 11, 2011

More Ray Pack

 

As salam,

 

Amboi-amboi-amboi gila punya lama SSL habiskan masa berpeleseran di London rumah dengan keluarga  macam orang tak ada blog. Bukan main mithali lagi  duk urus suami dan anak-anak sampaikan keybord pun tak ada masa nak tekan. Tu yang blog tak hapdet tu. Ripley’s believe it or not? Believe it!

 

cemomoi

katak pisang katak puru lamanya berapa sampai tak dan nak hapdet n3 baru... (uuuu gurau je...)

 

Kihkihkih…..

 

Tuan Cemomoi, sori ikan dori bawak lori ye….oklah, ye lah, ye lah, demi mu hari ni saya paksa  diri untuk hapdet, eceh!

 

Hai, blogku yang boring……

 

Sebenarnya sumpah saya dah boring dah tengok blog saya yang sejak akhir-akhir ini macam blog pakar nutritionist la pulak.

 

Eye_nee

amboi..mu hari ni doh mace pakar pemakane...tp awal2 N3 doh mace masuk acara balas pantun....heheh...

 

Betul tu kak Eye nee, asyik-asyik cerita pasal makanan yang berkhasiat dan tak berkhasiat macamlah saya ni …… fullamak kau bukan main pro gila  dalam hal ehwal zat-zat dan vitamin segala neh padahal raya haji baru ni ada stalker nampak kau duk belasah budak eh..eh… takkkkkk kau belasah makan benda yang paling banyak menyumbang lemak sampai tak ingat dunia. Alamak kantoi!

 

Huhuhu…. alaaa…. itu raya. Raya lain. Raya banyak betul makanan yang terlalu menepati citarasa hawa nafsu makan jadi tanpa mengira jumlah kalori kita kenalah bedal  semua sekali agar tidak menjadi insan yang rugi. Ayat sengal.

.

.

.

.

.

.

.

 

Bertafakur kejap…

 

.

. 

.

.

 

Alahai, huhuhu….. dah tak faham dah nak tulis apa sebenarnya hari ni.

.

. 

.

.

 

Tak de ilham ni. Boring weh! Beginilah jadinya bila sindrom malashapdetblog.com.my telah melanda. Merepek je lebih. Menyesal uols bukak blog SSL hari ni kan. Isinya langsung tak membina, hampeh.

   

Oh hari ni diriku bosan menulis. Di kala tak ada modal ni maka mula la datang  hasrat yang bukan-bukan. Tak nak tulis blog lagi, boleh? Nak ikut jejak langkah Hanis Azla tulis novel ah pulak, okey tak? Hihihi…..arghhhh….. uols tak rasa boring ke baca SSL merepek ni? Entah apa-apa jer saya ni kan. Boring kan. Baiklah, kalau boring, jomlah kita bersurai…..

 

Sekian saja repekanku pada tarikh bersejarah 11.11.11 ini…

 

 

 

 

Caucincau! 

19 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

hikhik sindorm gituew ai selalu gak kena
last tempek pic jer....

Kakzakie berkata...

Oklah dalam malas tujah juga keyboard hingga beratus patah perkataan... Kalau dah cuti lama selalu malas nak mulakan.

Eye_nee berkata...

repek-repek makan kerepek la oiiii...heheheh...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

kikiki..merepek pon merepek lah kak..sedap juga merepek smbil mkn kerepek hari hari raya kruk kruk kruk

Asrul "iLham" Sany berkata...

panjang bebenor repekan 11.11.11 ni kan hohooho

Ati Masrif berkata...

samolah kito...

baru je hari ni nak wat n3
itu pun ala-ala..sbb nk date 11.11.11

^_________________________~

Hanis Azla berkata...

kak, saya tunggu novel akak tu.. serius ni.. semoga berhasil.. all the best..

Dalila Hamid berkata...

ish2... merepek la sgt....... :)

Dinas Aldi berkata...

SSL kalau merepek pun akak mesti mai baca :D

Kabutar Diesel berkata...

hehehe sama la kita ..time cuti leh la bersih habuk2 kat blog kakakka

Pia berkata...

"alamak rugi sesangat nih...hehhee..."

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!! Sekali dpt merepek.. ;)

mak encik | SZ berkata...

aaaa....kesal...hahahaha

ieda berkata...

ekekek mcam2 ko dik ! :))

mamaNoriz berkata...

merepek pun takpe yg penting update kang ramai rindu ni...hehehe

Kak Aya berkata...

salam kenal,
akak pun dah lama tak jaga blog sejak pc rosak..

maya amir berkata...

hehehe.. i pun boring nih.. semalam & ari ni.. daripada tadi boring2, dpt gak 1 entry ni..hahaha

kasihredha berkata...

akak pun tengah malas...mood sudah lagi

محمد رازيق berkata...

hehe.. ubat sindrom tu tidor jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...