Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, November 29, 2011

GA Rush Hour

 

 

As Salam ladies,

 

 

Klik untuk joint

 

Wah beberapa hari SSL tak update blog, duk diam sendiri menyepi tenggelam dalam renungan tup-tup muncul je terus join contest hahaha….

 

Sebenarnya ada 1 lagi contest yang menarik minat SSL untuk join. Ya, memang hati meronta-ronta untuk join GA ni malah perasaan teruja ini sungguh tidak berbelah bahagi sejak pada hari  ia mula dilancarkan lagi. Amboih, macam pelancaran albumlah pulak. Hihihi….. Maka pada hari ini, SSL dengan berbesar hatinya ingin menjoinkan diri dalam GA Rush Hour anjuran anisalya pula. Wahwahwah asyik join contest je lah SSL semenjak dua menjak nih! Hihihi……

 

Bukannya apa, sebab utama penyertaan SSL ni mestilah sebab nak memberi sokongan kepada teman blogger kerana melalui penyertaan beginilah persahabatan di antara blogger mudah-mudahan akan semakin erat, InsyaAllah. Lepas tu dapat pulak hadiah yang menarik, tertarik dan teh tarik siapa yang tak nak, kan!  Yihhhha….sangat seronoknya perasaan dalam hati….. opps, belum menang lagi dah ter over eksaited pulak makcik nih.

 

Ok lah, syarat untuk menyertai GA ini mudah saja iaitu cuma menyertakan GAMBAR AKSI SPONTAN. Nah, inilah gambar yang SSL pertandingkan :-

 

 

 

testing 015

 

Nama pun aksi spontan, SSL main senep aje.  Mungkinkah gambar ini menggambarkan Di Sebalik Kejayaan Lelaki Ada Wanita Di Belakangnya, kah? Ah, kurang relevan rasanya. Aduh, SSL benar-benar sudah lupa dan tidak pasti apakah cerita di sebalik tabir gambar ini.

Hmmm…. mungkin situasinya begini kot…….

*Nyanyah :  Cantiknya rambut baru Along. Boleh mintak snek tu sikit?

*Along      :  Cuba mintak dengan Barack Obama, dia ada ladang sayur kat Iraq tau!

*Nyanyah :  Alah, kalau tak nak bagi cakap je laaaa! Jangan duk berkias dengan pepatah yang  Nyanyah tak faham pulak!!!

 

(* - Bukan dialog sebenar)

 

Ah, apa-apalah. Bagi sesiapa yang berminat untuk turut serta dalam GA ini bolehlah klik dengan kadar segera ya! Tarikh tutup penyertaan ialah pada 12/12/2011. Jom kita meriahkan beramai-ramai.

 

 

Caucincau!

16 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Good Luck yer...acik atie pon nk gak snek tu!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

Ganbatte akak
Curlastt gak dialog Ituew
Auwwww!

ieda berkata...

gud luck dik ! :)

Acik Erna berkata...

SSL..semoga berjaya

Salina@IbuAqil berkata...

Gud luck sis.. Comel je dialong dua bradik tu.. ;)

Ati Masrif berkata...

semoga berjaya SSL

buat apa tu dok senyap sunyi ..

Hanis MY berkata...

kellas, caption gambar sgt lawak, dialong pun lawak gak.. goodluck ahkak SSL, macam ada peluang menang aje... aminnn

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe..gud luck akak!

~ yus ~ berkata...

Good Luck! Yus skrg mood join GA ke laut...huhu

Ati Masrif berkata...

bz ber 'GA'
lagi kah...
:)

dwaty berkata...

gud luck...

Asrul "iLham" Sany berkata...

gudluck tau...

baideway akak dh antar alamat akak n number telefon kat email sy? ilhamology@yahoo.com

nanti ada suprise untuk akak (or Puan Sya) muahahhaa

Kakzakie berkata...

Selamt berGA. Kakak pun lama tak berGA. Semalam join sebab kena tag.:)

Puan Kutu berkata...

wah nasib baik bukan dialog sebenar..igtkan betul2 jer tdi.haha

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..best jer dialog tu..

Good Luck akak.. ^^

Anugerah Insani berkata...

hahahaa...comey nya dialog anak buah kiter tu..huhuhu :0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...