Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Jumaat, November 25, 2011

Contest Syrena

 

As Salam ladies,

 

Petang ini tergerak  pula hati mahu meramaikan jemaah untuk join Contest Syrena yang dianjurkan oleh seorang penulis berbakat, Asrul Ilham Sany. Kalau Asrul yang buat haruslah akak tak lepaskan peluang kan….. mesti join punya, mesti!!!

 

Ok lah untuk menyertai Contest Syrena ni tak adalah susah mana pun cuma :-

 

1. Nyatakan satu hadiah yang diidamkan (owl ring, candy necklace @ novel)

OK, akak pilih novel!

 

2. Buat entri dan pilih satu moment yang disukai dalam siri kontroversi beliau Amer+Ashraf dan bagitahu sebab suka.

Akak suka semua moment yang melibatkan watak Puan Sya ecececece dalam short Catfights sebab moment tu agak geli hati macam nak mati. Adoi, memang sampai terhafal-hafal karakter Puan Sya yang imejnya tersangatlah sopan dan elegan tetapi rupa-rupanya poyo. Kihkihkih! Akak ke tu?

Moment paling poyo sekali apabila Puan Sya membuka beg Pradanya dan mengeluarkan bekal yang dibawa - nasi lemak bersama sambal paru! Kihkihkih!

Ini dialog yang memang tak boleh blah………

"Kawe lapa! Tok de, de kawe nok make. Kito make dulu!" Puan Sya makan bekalnya dan langsung gaya 'sopan'nya hilang. 

Selepas kenyang, dia sendawa dengan kuat.

"Nasib baik ore lain tok nampok. Mampuh kawe. Imej keno jago!"

 

Kihkihkih! Memang gila dan happening ‘ah sampai akak tersengih-sengih sorang diri baca siri tu.

 

OK, itu saja. Kalau uols nak menyertai contest ni pun boleh. Klik perkataan berwarna ungu di atas. Klik tau! Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30 November 2011.

 

 

 

 

Caucincau!

14 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Gud luck dear ;).. Salam maal hijrah dr kami.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Good Luck kak..^_^

KizZ berkata...

Wah...Menarik..

kyuubi berkata...

semoga berjaya menang kontest. x rasa nk join mana2 kontest buat masa ni :)

anisalya berkata...

mood nak join contest ada. tpms tu nan ado. dgn blog ni pun kena curi2 ms.

Asrul "iLham" Sany berkata...

fulamak, sy terharu akak sudi join...

:D

makasih babeh, nanti watak Puan Sya akan muncul balik dalam siri terbaru sy iaitu F.A.K.E.R

Little Syrena berkata...

Thanks auntie Sya sebab join contest Syrena, gojes sgt.

Unkle Asrul suruh auntie Sya emailkan alamat rumah auntie kat alamat email die : ilhamology@yahoo.com

bg nombor telefon skali ye

=)

KhaiRin berkata...

gud luck!
kalu mng nnt wat kenduri taw!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

gud luck akak! suka baca novel akak ni ropenyerr

Citarasa Rinduan berkata...

good luck..

wah..ita punya minat yang sama..
NOVEL

Hanis MY berkata...

Wah baru tahu AIS buat contest...goodluck kak SSL!

MULAN berkata...

laaa... tak sempat nak join... good luck ssl...!!

Eye_nee berkata...

guk luk...nnt dapak adiah novel tu..photostat satu kasi ambo dehhh...kito ke kawe...

wahida berkata...

semoga berjaya kakak ku!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...