Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Oktober 12, 2011

WW : Reason Why Kids Need A Mother In Their Life

 

 

noki 063

Hajat di hati nak peluk gunung capai suis, apakan daya tangan tak sampai!

 

 

Caucincau!

17 ulasan:

RynaHakimi berkata...

Gigih sungguh beliau berusaha..hehe..nanti panjat kerusi plak.. =)

kasihibu berkata...

heheheh...kiuttt....

Kakzakie berkata...

Cari kerusi sayang. Tapi kerusi tak sama kan, keras, kalau mama dukung mesti best kan:)

h4ni3 berkata...

kalau budak2 kat rumah ni, dah pandai panjat kerusi.. huhu~

mamaNoriz berkata...

hehe, cian dia...

tadi mlm cite Elysa, bila jalaluddin hassan meninggal, anak say menangis terus peluk sya...haha
baru drama dah sayu...

ainnoraini berkata...

pandainye...
cume tak cukup panjang benda yg dia pegang tu...

anisalya berkata...

comel. kerusi la yang. kalau anak2 sy cpt je crk kerusi.

ieda berkata...

sikit lagi sayang .. sikitttt layiee ! :)

kasihredha berkata...

berusaha teras kejayaan
chayokkk

man berkata...

dari rahim ibu kita melihat dunia...

ajumohit berkata...

Heheheh ssl, Aju sediakan kerusi Kecik kt pintu toilet, itu along je berani on switch, adik masih perlu ibunya lagi hihi

Norhafiza berkata...

hahaha..sikit lagi tu...jongket sket kaki tu haaaa...hehehe, seronok tengok gelagak anak2 ni..

anak2 No dia p naik atas kosi..mane yg xtercapai dek tangan mmmm kosi la jadi pilihan mereka..dan No memang sediakan kosi kecik untuk mereka..

tapiiiiii, jangang dibiarkan mereka berkosi di pintu tingkap...bahyeeee...sume tingkap No dah gril klo tak mmmmmm.....nauzubillah la kak..anak2 No ni lasak huhu..gril pun leh jadi mangsa dorang..maklum le hero2 huhuhu...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

usaha lg sayang..
tak lama lg tu sampai.. ^_^

Dinas Aldi berkata...

Alaaaa comelnyaaa! Kesian dia!

A mother, or someone tall enough to help, kehkeh!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

hikhik..gelak k.atie tgk gelagat anak shy shy lady tu...

Ati Masrif berkata...

eehhhhh...

kerusi kan adaaaa....

ahaks :P

So Shy Lady berkata...

budak ni kan bukannya reti panjat-panjat. sangat ayu lemah lembut sopan-santun orangnya... sejibik mak dia tau

ceh... ada sapa2 nak jeluak? kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...