Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Oktober 05, 2011

Agenda Mereka

 

 

 

 

PENTING ...tolong sebarkan. Moga Allah SWT akan membalas jasa baik anda.
Yang pasti............ ini bukan ayat al-Quran.
Semoga kita semua berhati-hati jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita. Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara-saudara kita.


Tolong Baca. Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh orang-orang KAFIR.
Perhatian kalau ternampak penghujungnya ditulis "Surah Injilu Matay" (terus reject).
Sila baca dan edarkan, kepada sesiapa yang tiada blog melalui e-mail. Jika ada blog, copy dan paste ke blog anda. Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah.


Jangan terpedaya pada rupanya sahaja tetapi tengok dan selidiklah isinya juga. Tengok keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk menghiasi dinding rumah. Sekali pandang macam ayat dan kalimah Al-Quran. Sebenarnya ayat dari kitab Bible.

 

 

By: MataHati AinulQalbi

Sumber: Facebook

18 ulasan:

A N A K - A N A K K U berkata...

eeee takutnye, + gerammyne dgn org kafir nie kan

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

tq 4 da info....nnt ai copy letak kt fb sama

munna berkata...

mcm2 cara diaorg nak menyesatkan kita...

RynaHakimi berkata...

Macam2 agenda orang2 yahudi nih..Ade je dakyah jahat mereka

ajumohit berkata...

TQ utk info ini SSL, nmpk mcm ayat2 al quran kan, bila tgk betul2 astaghfirullah mintak dijauhkan

MasZuber berkata...

laknatullah betul la diorang nie..

kasihredha berkata...

sekali pandang mmg macam ayat al Quran..
macam2 je kan

eMMe berkata...

Assalam SSL..lame tak jenguk kamu...thanks jenguk saya baru2 nih...

mcm2 skrg ni kan, mmg kene hati2 kalo beli apa2 berkaitan ayat Alquran, pasti ada yg amik kesempatan...

h4ni3 berkata...

aduyai
mcm2 cara diorg ni buat skrg

wahida berkata...

ish...nauzubillah...mintak dijauhkan...


kak, akak pernah keje kat kolej tu? cawangan mana? tahun berapa sampai tahun berapa? department mana? cer citer...excited nak tau ni...

Cik SHiNJU berkata...

Semoga kita semua dijauhkan dr kesesatan..
Dorang tu x habis2 dgn agenda jahatnye.

Fatin Mraz berkata...

terima kasih singgah N folo blog saya ya.

sy folo sini juge. n i am the 254!
;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

mcm-mcm agenda mereka ni..

Dinas Aldi berkata...

Surah 'injilu matay' kepala hotak dia. Dia ingat kita bodoh ka, dia yang bodoh. Mangkuk hayun!

anisalya berkata...

utk peringatan kita bersama...

mamaNoriz berkata...

astaqfirullah,
nasib baik awk perasan kan...

grrrr... eeeee

seram dan geram....

:: noremy bte rahmat :: berkata...

astagfirullah..

sekali pandang mmg tak perasan..tq coz sharing.....

p/s:salam kenal!mehla jenguk belog saya (^__^)

Norhafiza berkata...

ye ye..ade tengok lam fb huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...