Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Jumaat, Julai 15, 2011

Rindu?

 

Scroll down jika RINDU, kalau tak rindu…..klik aje X kat penjuru kanan bahagian atas tu, OK. Terima kasih. Jumpa lagi!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Oooo scroll down, ya? Hmmmm so..RINDU lah ni, ya ?? Smile with tongue out  Eh, ya ke ni? Jangan main-main. Masih berpeluang  untuk klik X!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Aikkkk..scroll down lagi ? Memang betul-betul rindu lah ni...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Scroll down lagi?? Haisyh……macam tak caya. Ye ke? Ke ye?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

OK berhenti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Berhentilah!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Owh terharunya….. hmmmm benar-benar rindukan saya nampaknya. Buat yang merindu nah terimalah gambar ini….

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

66708860-kate-middleton

Kenangi daku dalam doamu…..

 

 

 

 

 

Caucincau!

 

 

 

 

 

 

Red rose Belum sempat lagi mengarang, cuma mampu tulis entri kontot saja. Nangis.

Red rose Pssstttt! Mak Wardah, tu bukan jari tangan sayalah. Tu tangan si Kate Middleton. Syyyh! Ni rahsia kita berdua aje, OK….jangan bilang sesiapa….janji tauuuuu!!!!

28 ulasan:

mzhany berkata...

wow kak D hihi baru nk ty pasal cincin tu hihihi

Aidah berkata...

Cantik cincin tu. Akak nak orda buleh? Nak buat pakai raya. Keh keh keh.

Cik Ina Do do Cheng berkata...

mencik suka nak buat unsur suspen kat situ.ye ke tangan si kate tu.

Sz berkata...

hahaahahaaa...
adekkkk tertifuuuu kakaaaaaak!

NM02 berkata...

sabar je la...

nak kasi cincin berlian tu ke?

hehehe

runcingnya jari

*__"

ieda berkata...

aduhhh rindu ngan kate Middleton .. sib baik dapt tgk tangan dia ehekssssssssssssssss

Hanis MY berkata...

windu windu windu...nanti update tau!

zati embong berkata...

eh2..nk tgn tgan empunya blog la.hihi

Teratak Hami berkata...

Tertipu, baru nak puji >....

Nanti update blog tau, sebelum orang lain berrindu-rinduan

ajumohit berkata...

rinduuu nk baca entry2 muuu

Diana @ bilakukatacinta berkata...

slm sis...hheehee..besaunyer cincin tuh....

Ati Masrif berkata...

baru nk cakap..

cincin tu nmpak mahai jeh..hehe

ainnoraini berkata...

ingatkan jari yg runcing tu dia yg punya..
lagi la jeles ade cincin tu...

Asrul "iLham" Sany berkata...

agak2 cincin akak ni sama rege ngan cincin bini PM x? hahahaha

Umie berkata...

mana ada entry kontot kak...panjang tu sampai kena scroll down...hehehe

Cik SHiNJU berkata...

uikkk tangan sape tu?
Pura2 x baca perenggan akhir.. :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

kikiki..akak ni mmg pandai gurau senda tau..

~izan~ berkata...

baru nk ckp jari mcm bendi cantik je runcing2 hehe...tp ntah2 mmg tuan punya blog punya jari pun mcm tu kan =D

wahida berkata...

tertipu...kot la ada gambar tuan tanah...huhu...

sian saya tau....

sha a.s berkata...

rindu!

en_me berkata...

memang cantik cincin dijari ittewww.. ekeke

Ann Huda (Ate) berkata...

Ate mmg rindu kat SSL. Tapi tak sangka Ate... Selamat ni Ate tertipu...huhuhu. Jejari runcing tu milik si Kate ke???

Dinas Aldi berkata...

weh, dah seminggu nih. sila berhenti menangis & tulis entri baru sebab kerinduan sudah menggunung nih!

Maya Mayana berkata...

waa baru nak puji,cantik dan runcing jari itu..tmbah manis cinncin itu,rupanya jari si kate..P,patutlah lama tk nampak...

Mrs Nury berkata...

Owwhhh :D

Kalau berkesempatan singgah ke blog saya yea..
Kembali aktif berblogging setelah setahun bercuti :)

Mak Wardah berkata...

tertipu saya...ha3

Ann Huda (Ate) berkata...

SSL: Ate menyinggah lagi...Rindu. Ke mana kamu menghilang diri?

Hanis Azla berkata...

eh..eh.. mmg rindulah.. sampai ke penghujungnya saya scroll.. alamak, terdengar pulak rahsia jari tu.. tp nak buat2 mcm tak tahu ajelah.. he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...