Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, Julai 12, 2011

Hot FM

Salam semua,

 

Oh, yesssss saya kembali setelah beberapa hari menyepi. I have left the bloggosphere for like hmmm (menghitung hari…) eh, apasal rasa sangat lama tak berblog padahal baru 5 hari je tak online? Energy saya kebelakangan ni agak lemah. Sibuk+busy+sibuk+busy+…. Baru-baru ni ada Urusan Seri Paduka Baginda yang perlu saya bereskan dan Alhamdulillah kini semuanya sudah settle, moga tiada lagi perkara yang berbangkit lepas ini. Harap-harap begitulah. Mohon maaf sesangat buat kawan-kawan yang masih belum sempat saya balas kunjungan mereka. Memang rasa rindu betul. Kejap lagi saya akan terjah uols OK… don’t worry ;D

 

Ini adalah entri tertangguh…..

 

Alhamdullilah….baru-baru ni  saya telah selamat terima hadiah daripada Kak Ieda. Oh, ya lupa pulak nak bagitau, pasti ramai yang tertanya-tanya pasal berita ni, bukan? Buat pengetahuan semua warga Malaysia yang masih belum lagi mengetahui… sebab berita eksklusif ni tak disiarkan di mana-mana akhabar al maklumlah saya tak sempat buat press conference…kan dah cakap tadi saya  sibuk+busy+sibuk+busy+.. tak faham-faham lagi kah? Eh, eh termarah pulak…sorry, heheh! Maka di sini buat pertama kalinya biarlah saya menguar-uarkan berita gembira tersebut iaitu baru-baru ini saya telah memenangi 1st GA BDAY RIENA & IBU yang dianjurkan oleh K ieda. O em jiiii! Betul ke?! Macam tak caya. Yeeeeha! Akibat terlalu seronok saya telah berjaya membuat lompat katak segi empat dan lompat bintang sebanyak 20 kali tanpa sedar (penipu). Happy, happy, happy hour! Isyhh.. sukanya dia! Perempuan berumur bila overecxited nampak buruk kan, kan?

 

 

 

ga 008

Jeng jeng jeng…. inilah hadiah yang saya dapat dari Kak Ieda… terharu saya kak! TQ

 

 

 

ga 014

  Fridge Magnet dari Cambodia…jauh tu weh! Hmmm gambar terpaksa diblurkan sebab ada pecah-pecah sikit kat tepi sebelah kanan tu..hehe..posmen ni bukannya boleh percaya sangat..main campak-campak je sesuka hati, biasa dia!!  Hek eleh…padahal memang gambar tu dah blur pun sebab kau pakai kamera berapa megapixel ntah!

 

 

 

ga 017

FM ni memang hot  hingga jadi rebutan ketiga-tiga model tetap saya dan akhirnya nasib menyebelahi Nyanyah setelah si comel itu berjaya dalam permainan wantujus.

 

 

 

Thanx again Kak Ieda, its so nice ..bertambah lagi koleksi FM saya.. nak lagi FM..seriyes ni nak lagi, nak lagi hehe….

 

 

Caucincau!

25 ulasan:

Farah Shamsudin berkata...

bestnya dapat FM..

sha a.s berkata...

wahhh bestnye dpt FM tu...nice!

ainnoraini berkata...

selaamt pagi..
mesti la seronokkan dapat hadiah...

Maya Mayana berkata...

tk pernah lg dpt hadiah dr kwn blogger..hehe,mesti best kan?

nUR_rOsALiNdA berkata...

Sangat suka FM...Tepek kat peti ais sampai dah x nampak pintu~

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Tahniah..
Cantik FM tu..

hanis azla berkata...

wah..wah..wah.. dapat hadiah.. bestnya.. nak lompat bintang jugalah.. berat badan dah naik ni.. he..he..

Hanis MY berkata...

mmg hot FM ok...tahniah kak...cantik fm tu, hanis pun suka kumpul fm gak...nak buat GA tapi kan sampai la ni tak dpt restu encik suami huhuhu...

♥MAMASYAZA♥ berkata...

wow bestnya, bertambah lagi le koleksi fm tu ekkk...tahniah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wowwi...bestnya dpt hadiah...FM plak tu...tahniah...

NM02 berkata...

oooo mak jah!!!! ai takde lagi dari cambodia.





sentap!

hehehe

Cik Ina Do do Cheng berkata...

sukanya dia dapat FM. baik hati kak ieda nak bagi FM.ramainya orang suka kumpul FM.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

uh..sonotnya..tahniah ya..

Dee berkata...

bestnya dpt FM..dee pun suka collect..

ieda berkata...

alor hai dik .. ekekek ingatkan x sampai .. risau tau ekekke :)

aah kan sure ada serpih2 .. tu yg dah jangka dari awal , tupun akak pueh balut banyak2 ekekek :)
syukur .. insyaallah kalau ada rejeki akak buat layie :))

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

cantiknya FM tue,leh tambah koleksi kat esbok...Tahniah yer menang!

Aidah berkata...

Cantik magnet peti es tu. Akak pun ada gak collect serba sedikit. Tahniah ya menang.

ajumohit berkata...

Tahniah dpt fm!!! Ingt radio td hehe

Ann Huda (Ate) berkata...

Ate ni dulu langsung tak pandai menilai FM. Ank2 buah belajar kat overseas bagi FM, Ate cakap time kasih, terus tepek kat fridge. Tak membelek pun. Sejak sebulan dua berblogging ni para blogger citer psl FM baru Ate membelek. Rupanya cantik FM ni..sah lah selama ni Ate tak tau menilai.

Dinas Aldi berkata...

kiutla tajuk hot fm tu. ingatkan cakap pasal redio. nasib baik baca sampai habeh, kehkehkeh!

Cik SHiNJU berkata...

Tahniah...

pssstt..lompat sikit2 udah la kak..
Kang terbarai kain tu kang..hehehe :P

Eye_nee berkata...

Ko siap lompat2 katak segiempat tepat dgn lompat bintang 3 lagik...hahaha...cam ner ko boleh letak nama shy kat sini..bukan ke pemahaman aku shy tu ore nye pemalu dok..mu ni buke pemalu...pelawaok ada la....

qemaishak berkata...

Tahniah..suka kan kalau dapat hadiah FM:)

Asrul "iLham" Sany berkata...

ooo patot le dh lama tak nampak akak...

busy rupernye

Mak Wardah berkata...

Aisay...happynya dapat FM. Nice hand...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...