Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, Jun 14, 2011

Today’s Pic (Koleksi Peribadi) : Phew! It’s Hot!!!

 

Salam ladies,

Adoi sejak akhir-akhir ini banyak betul cerita-cerita panas didedahkan samada di dada-dada akhbar mahupun di laman-laman blog.Annoyed

 

Terpengaruh dengan entri panas kak ainnoraini, kak dinas dan kak iedamimi beberapa hari lalu maka hari ini makcik So Shy pun tak nak ketinggalan  jugaklah nak sajikan entri bertajuk panazzz….  wah daring gituuuu !!! Hahahaha gelak jahat. Tapi hari ini bukan nak ungkit pasal isu  gambit ke, gambir ke, gambut ke....takkkkk!! Makcik cuma nak berkongsi satu gambar panas terbaru. Owh gambar hot gerangan selebriti manakah itu? Koleksi peribadi?  Haisyhhh suspennya.

 

Jangan buang masa marilah kita sama-sama mengusya gambar hot tersebut serta suspek-suspek yang terlibat....

 

Waktu kejadian: Ahad lepas masa otw nak gi shopping @ Pavilion. Wei jangan percaya...Tesco je sebenarnya!

 

Baiklah, inilah gambar yang dimaksudkan......

 

*

*

*

*

*

*

*

*

   *  

 

  14062011 062

  Phew.... It’s hot!!! 

 

Masing-masing kepanasan mana taknya, semua penumpang yang duk belah kiri terkena efek nur dari jendela kaca. It’s really hot and sangat silau mata hitamku namun camwhore tetap camwhore.

 

Walaupun panas tapi masing-masing langsung tidak menggelepur malah redha, sabar dan tetap profesional  memberi pose terbaik dari ladang.  Murni sungguh akhlak mereka tu kan ….macam minyak masak Seri Murni aje.

 

Sekian saja perkongsian gambar panas untuk hari ini! Jumpa lagi di lain siaran. Caucincau!

 

Alahai diri sendiri pun naik loya baca tajuk kat atas tuh haktuiiii...ptuiiii ptuiiii!!!

 

 

24 ulasan:

~ yus ~ berkata...

hehe...ingatkan apalah yang panas tadi...:)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..1st time tgk SSL ni..
mmg hotlah gmbr tu..sampai terkenyit2 mata c adik.. ;)

Ummi Alesya Sofea berkata...

:D wat suspen jerrrr.....tp semuanyer comey2.

dieyana berkata...

memang panas! ssl yang comey, licin lemu ....;-)

Ati Masrif berkata...

isshhhh...panassss

panas terik ..rupanya :P

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Senyum sendirikkkk bila bc n3 nie..hikhik

Sz berkata...

tgh pikir...
sapa yang snap gambar ni? blh tembus ke belakang? eeheheh

munna berkata...

wah!...mmg panas tu...tapi mantain semuanya tersengih ye...

qemaishak berkata...

wowww ni baru betul-betul HOT ni hihi

Umie berkata...

perghh...model2x nye tu pun hot..kalah Heidi Klum...hehehe

Dinas Aldi berkata...

memang konpem panasssssssss!

dik, akak baca tajuk entri ni pun dah gelak dulu sebelum baca. akak dah agak dah kisah panas begini yg akan keluar, kahkahkah!

Nadiah Sidek berkata...

haha..lawak la akak ni. tapi cantik gambar tu ;)

Asrul "iLham" Sany berkata...

kekadang sy tergelak baca title blog akak...

sensasi dan panasss...hahahahhaa

~izan~ berkata...

akak nih..ingat gambar akak guling2 tepi peti ais kat dapur ke ala2 prema ke kekekeke...

sha a.s berkata...

as salam...sis, tq for being my follower....Sha follow akak balik :) keep in touch ya~~~

Eye_nee berkata...

rasa hot pulak tgk gamba mu ni....benar2 hot ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ooo..dah terkena sudah....

cuba nak komen laju2 tapi tu la kan...
jom tiru kat sini....

http://makencikladyzul.blogspot.com/2011/06/nak-buang-word-verification-buat-komen.html

ieda berkata...

ekekkekek panas2 ..

ps : dik leh jer joint .. tarikh luput 30 Jun kan :))

Hanis MY berkata...

lawa! sukalah....

en_me berkata...

panas sangatlah kanns.. ehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

kuikuikui..mmg hotlah~heee

gedek! berkata...

semua nya comel!

terutama ibunya!

Farah Shamsudin berkata...

whoaaa... hot2 belaka nih!

bunga berkata...

hahhaha..semua comel..ikut mak tu..eehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...