Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Khamis, Mei 12, 2011

Senarai Pemenang Hadiah Sumbangan Cendol Penyejuk Hati

 

Ini adalah rentetan daripada entri semalam. Ngeh3x....Winking smile

Jawapan bagi teka-tekuk semalam ialah.....

Tattadaaaa!

(Ceh, sape la yang nak surprise)

 

 

 

  lontong 033 

  KUETIAW

 

Heheh tak sangka ramai la pulak yang berjaya menekanya dengan betul. TAHNIAH BEBEH! Berikut ialah senarai nama pemenang-pemenang tersebut:-

*Sz

*Maya Mayana

*Cik Dah Ganu Kiter

*Cik Pah 

*Lily@Mummy Qistina

*Yus

*Rina AVAIL aka Cik Betty

*Ina Nazir

* mzhany

Sorry deh tak sempat nak buat link, nak cepat ni heheh

 

Tahniah, tahniah!

 

Para pemenang akan menerima hadiah sumbangan cendol penyejuk hati siap dikirim malam ni jugak. Patutnya janji nak hantar semalam kihkihhh…. tapi ngantuk la pulak. OKlah sila tunggu ya, akan ku datang dalam mimpi malam keliwonmu! Hihiiiii…….

Kepada yang gagal, jangan sedih dan jangan bunuh diri…. Cuba lagi lain kali, orait!  OK deh nak layan cite ni pulak kejap lagi……Hihiiiiiiiiiiiiiiii….

 

 

Caucincau!

14 ulasan:

Norhafiza berkata...

tahniah3x yg berjaye...tu le kata..upanya No yg adik kakSSL oooi hehe...

Dinas Aldi berkata...

tahniah pada pemenang!

akak sejak semalam sampai kat tempat kerja hari ni asyik sebut kitiwau ja kejanya, kehkeh! sedap pulak perkataan tu.

Umie berkata...

akak,ngancam betul kuewtiaw mu ittew..terliur dah ni hah..;-)

btw, vocab dari anak akak tu mmg best...bole guna nie nanti..ehehehe

norh berkata...

panas2 dapat cendol, best nih..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

smlm lg nk komen tp blogspot problemkan..komen lily yg last n3 pon semua dh ilang..huhu..tensi..

Thx bg kita cendol..sedap dimkn time2 mcm ni..hehe.. :D

Asrul "iLham" Sany berkata...

skali sy terlepas pandang teka-teki akak...

~izan~ berkata...

cendolll,bestnyer...yummy yummy..bertuah tu dpt hntr dlm mimpi hehe

So Shy Lady berkata...

norh: heheh cuaca panas hirup cendol wahhh best kan


Lily: itula....akak pun sdih...ada bbrp komen dlm n3 ni n n3 lpas dah hilang..huhuhu sgt2 mnghargai tp nak buat camno kan :(


Asrul: akak suka kamu ada. nxt time akak buat yg btul2 wajib join tau......


izan: mlalui mimpi je dulu kihkih nxt time akak buat yg btul2 wokeh!

ieda berkata...

sejuknyaaaaaaaaaaaa dah lama x makan cendol nie .. nak2 panas2 nie huhuh

Hanis Azla berkata...

nak cendol dgn kue teow sup boleh.. he..he..

munna berkata...

munna terlepas citer anjasmoro ni minggu lepas...

Sz berkata...

ahaaa..
dah tiga malam tak sampai2 pn cendol akak dlm mimpi saya ni? :p

kak, dpt tak reply pasal built up umah tu?

Ann Huda (Ate) berkata...

Ni apa citer ni? Ada hadiah cendol pakai delivery service lagi...(hehehe..menyibuk aja Ate ni. Tak tau apa cerita nak gak mengomen. Ni ketinggalan ketapi psl lebih dua minggu tak berblog ria).

mzhany berkata...

erkkk, gmbar last tu scary owhhhh.huhuhu walaupon tiap2 khamis tgk, tp mesti paksa MZ tengok skali;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...