Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, April 26, 2011

Tayang Cincin

 

 

   

Cincin permata shapphire 18 carat diikat dengan 14 batu berlian ini merupakan cincin pertunangan Lady Diana dengan Putera Charles pada 1981.

   

Pangeran William & Kate Middleton (Google)  

Prince William kemudiannya memberikan cincin warisan mendiang Lady Diana kepada Kate Middleton semasa majlis pertunangan mereka pada tahun 2010.  Harga cincin dikatakan bernilai lebih kurang RM240 000! 

 

Hek eleh, nak menyelit jugak…….

scan0001 cin26411 037

Dipercayai cincin permata sapphire berkarat  juga turut menjadi pilihan anak raja keturunan Batu Bara untuk melamar Lady So Shy (siap tukar nama, sabar je laaa…) sedekad yang lalu. Khabarnya cincin tersebut bernilai ratusan ribu rupiah.

 

GEDIK SUNGGUH! Ah, tak payah cakap……dah taip dah pun. Hihiiii

 

OK, jangan lupa semua ya! Jom  kita raikan detik bersejarah perkahwinan antara dua ikon dunia, Putera William dan Kate Middleton yang akan berlangsung pada 29 April ini. Laporan eksklusif oleh kru ntv7 di London bakal disiarkan secara langsung pada Jumaat ini, dari jam 3 petang hingga 8.30 malam.

 

 

Caucincau!

21 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

As salam...

Mahal sungguh cincin Lady So Shy tu yer..
hihihi...Kalau x silap ade siaran langsung gak kan masa dia dgn Putera dr Batu Bara kawen aritu.. :D

Amiizaa2001 berkata...

ahahaaahahaha memang terbaiklah SSL:)

ainnoraini berkata...

cincin kite bertunang & kahwin ikut kemampuan jer......
kalau mintak cincin semahal tu...harus pengsan en somi kite tu...

MummyEcha berkata...

cincin Lady so shy pun bleh tahan mahal gak.... nampak ada iras2 tu...

cemomoi berkata...

rega tengah mahal ni, nak gadai tak?

Cik Pah berkata...

wah..supprised nye..mmg samalah.. entah entahh..ssl punya mmg ori dari sana tak..

nape tunjuk gambar tu separuuh jer.. kasi tunjuk abislah.. boleh imbas memori

NM02 berkata...

layan maharaja lawak kot...

~ yus ~ berkata...

hehe..tayang cincin gak tu..

Satu persamaan antara mereka dengan saya, tarikh perkahwinan yang sama, tahun je berbeza..:)

29 April 2011, anniversary kami yang ke 10..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Mahalnye cincin Lady So Shy tu.. :)

Mmg x sabar nk tunggu jumaat ni...nak tgk majlis perkahwinan gilang gemilang ni.. :)

munna berkata...

munna layan maharaja lawak mlm tu

Hanis Azla berkata...

nak ke london cuti tak approve plk.. muahaha.. tak nak kalah juga dgn org yg ada cincin sejibik tu.. he..he..

So Shy Lady berkata...

cik shinju: haha..siap brebut2 lg TV3 n astro nak buat liputan xclusive hihiii


amizaa: ahaks ;P


ainnoraini: btul tu kak. diaorang takpe boleh guna duit rakyat heheh


Mummyecha: hahaha takde la mahal mana pd zaman tuuu ;)


cemomoi:emas mlambung la ni kan...tp diamond takk..


cik pah: hahaha designer ore klate, cik pah. malas nk tunjuk whole pic sbb gmbar blur ;)


NM02: yeah yg tu pun best ;P


yus: wah wah wah happy anniversary ya. wish siap2


Lily@Mummy Qistina: jom2...pkahwinan draja pling mahal tuh. meh kita tgok bgmn pmbazirn duit rakyat dbuat haha

munna: layanzzzz...jambu klakar kan last week


Hanis Azla: mesti mesti..cincin dia mmng sjibik coz batu besar sgt kan haha

wahida berkata...

cincin tunang kita dah lama tak muat...huwaaaa!!

ps: cantiknya cincin lady shy....

Maya Mayana berkata...

haha..lady so shy tu dolu tk jemput pn kita..haha..ala william n kate pn tk bg kad jemputan...kalau dia bg kad jemputan n sponsor tiket kapal terbang mahu pergi jugak..hehe

Maya Mayana berkata...

lady so shy tu napa tk jemput kita yerk? kalau tk confirm dtg..hehe

Yua berkata...

nak tayang jugak la cincin saya yg harga posen2 beli kat pasar malam =)

AngahSayang2314 berkata...

wahhh mesti meletopp kan????? thanks 4 info

eMMe berkata...

boleh tgk, lagi 2 hari, tak lame dah, hehehe....

ieda berkata...

ahahahahhah ratusan ribu RUPIAH tuu yg x menahan akak baceee ekkekeke :)

=sz= berkata...

ihikss...
igtkan saya dah komen semalam..
rupanya belum ye...
mungkin saya komen dlm hati je kot ;p

Umie berkata...

salam akak, saya suke tgk princess kate tu..simple aje wedding dress dia kan..even dia sendiri pun nampak simple aje..sesuai sgt jd princess kan..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...