Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, April 20, 2011

Pengikut Paling Setia

Acap kali jugak dia jenguk blog saya.  Katanya, entri yang paling digemarinya yang bertajuk Senyum Jangan Tak Senyum. Katanya lagi, entri tu best. Dan katanya lagi, dialah follower paling setia saya. Eleh, setia la sangatttt macam la orang tak tahu dia jenguk blog ni pun cuma nak baca  entri itu aje berulang-ulang ….entah apalah yang best sangat saya pun tak pasti.  Mungkin sebab ada lagu tu kot!

Petang tadi dia bertanya sesuatu…..

“Kenapa tak update blog hari-hari?” soalnya dengan muka comel.

“Mana la ada masa….” ujar saya dengan muka tak comel.

“Malam ni update, ya!”

“Tak ada ide lah.”

Ala, tulis je simple-simple…” Amboi pandainya dia cakap. Pengikut setia saya ni masih tak faham-faham. Orang kata tak ada ide, tak ada idelah! Bukannya tak nak tulis, tapi nak cerita pasal apa? Buntu. Susah juga kan kalau dipaksa-paksa gini! 

“Kejap lagi tulis ya!”

“Haisyh nak tulis pasal apa?”

“Apa-apa laaa…” desaknya lagi.

“Ye lahhh, ye lahhh… nak sangat..kejap lagilah buat entri… tajuknya  ‘Blog Ini MC 3 hari. Harap Maaf

Dia gelak.

“Tulis la Today’s Lesson!” usulnya. Masih tak putus-putus berharap.  Tension la layan pengikut yang sorang ni. Degil. Konfius dah…ini pengikut setia blog SSL ke, pengikut setia blog Ayah Pin?!

“OKlah, baiklah nak tulis la ni…. Dahhhhh, pegi main jauh-jauh! Syuh syuh!”

Jadi untuk memenuhi permintaan pengikut paling setia saya itu, maka hari ini saya cuma mahu tulis ini, nah ambikkk :-

 

 

Today’s Lesson:

Hai! takekoputaa! AN AN AN tottemo daisuki DORAEMON….AN AN AN tottemo daisuki DORAEMON….

 


261220101268

Harap-harap pengikut  paling setia saya ini sudah pun terhibur! Hahaha…kan dah kata dah, ibu tak ada ide, la nak!!!!!

 

 

Caucincau!

17 ulasan:

=sz= berkata...

ahaaaa...

memang anak3 kita la pengikut setia ni kak...
tukang puji mak dia ...
macam2 la..

mereka lah penyeri hidup kita :)
kaulah racun kaulah penawar

Dinas Aldi berkata...

alaaa comel laa!

isy dik, akak tergoda sangat! tergoda!

tergoda tengok ayam tuuuuuhhh!

Umie berkata...

alololo...sweet aje permintaan si pengikut setia nih...;-)

Miecyber berkata...

Kekeke lucunya...

Top 10 negara sihat

Ann Huda (Ate) berkata...

Totemo daisuki SSL ;).

So Shy Lady berkata...

=sz=: haha...mmng akak klau buat apa2 slalu minta opinion diorang. kdg2 diorang pun byk bg ide...;D


Dinas Aldi: Hihiii... akak, sy mkn kt rasamas. order sparuh aym msk merah, sparuh lg percik.juicy sgt....besssssssssssst!
ahaks, saje bg akak tgoda...

Umie: haha... si bongsu pun ada buat rquest jugak. Nxt n3 nanti suruh buat crita psal dia plak!


Miecyber: Hihii....mlayan ragam anak2 ;)


Ann Huda: ate tau ke maksudnya? Sy langsung t.phm sbnarnya hahaha

- dieyana - berkata...

ensem la anak teruna nih..hehehe, bagus lah, pengikut setia..betul katanya, tulis aje apa-apa..;-)

Cik Pah berkata...

pengikut setia tu pandai tak nak click nuffnang ? heheh.. dapat jugak satu entry kan.dlm takde takde idea

So Shy Lady berkata...

-dieyana-: hihiii tulis je apa-apa pun nak kena perah ide gak, kan. haha..dialah follower prtama akak, blum publish lg dh bc dulu ;)


cik pah: hahaha dlm takde takde ide tu kannn. click nuffnang, blum ajar lg hihiii

♥MAMASYAZA♥ berkata...

yup setuju sgt, anak2lah peminat setia kitakan.
ami pun kengkdg tu dia singgah gak blog akak, baca apa yg mama dia tulis, ami pun ada blog gak, tapi jarang update, kelakar

So Shy Lady berkata...

mamasyaza: wah ami pun blogger jugak? hahaha...nanti acik terjah ;P

Ina berkata...

ha..ha..macam-macam bebudak nih..bijak la anak u..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..ingatkan sapa pengikut setia td..
sweet jer permintaan dia.. ;)

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

haha..

sweetnya dia...
macam along lah pulak.

mzhany berkata...

boleh tak mata hany asyik fokus itu ayam jer...gile ar pagi pagi dah tgk makanan...

So Shy Lady berkata...

Ina: Haha akak mmng slalu rujuk dia, tanya dia. Kdg2 sambil taip sambil gelak sama2


a.z.r.i.n.a: itu memang A.L.O.N.G = along! ;))


mzhany: ahaks...fokus tmpat lain fokus tmpat lain hihiii

Hanis Azla berkata...

bagusnya ada peminat setia mcm tu.. anak2 akak pulak time kita nak mengarang entry tu sibuk nak baca juga.. lps tu dok tegur.. mama, spelling salah.. lepas tu dok tegur lagi, itu pun nak citer.. he..he.. sentap kejap jdnya.. ha..ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...