Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, Mac 15, 2011

Rozita Che Tu Bercinta dengan Awang Hitam

Sejak abang polis kerap buat rondaan di kawasan perumahan saya, bayangan kesatria baja hitam Awang hitam kini sudah semakin susut bilangannya. Lega…. Kalau tak, mak aiii….bersepah. Dulu, kami warga penduduk pening kepala betul dengan ragam makhluk besar gedabak kaler hitam tu.....Biarpun mereka orang asing, tapi suka buat kecoh kat tempat orang. Besar kepala. Haisyh… memang menyampah betullah dengan spesis nih!! Dah tak boleh bersangka baik lagi dah. Dah la kurang beradab. Teguk arak, mabuk, buat bising, buat sampah, bergaduh, kacau perempuan, langgan pelacur, dadah, black money, rape. Pernah sekali tu time orang baru balik kerja diorang bergaduh sesama sendiri siap dengan aksi tembak-menembak lagi di tempat awam. Tak ke bengong tu. 

Lagi satu habit diorang ni, suka kacau isteri orang! Gila.

Dulu, ada la something extraordinary happened in my neighbourhood…..

Seorang jiran saya telah dikelar muka dan badan setelah suaminya dapat tahu rahsia hubungan sulitnya dengan si Awang Hitam. Akibat malu dan dah tak dapat tahan sabar, sang suami hilang pertimbangan lalu mengelar wajah cun isterinya itu dengan sebilah pisau rambo. Dasyatnya.

Eee..entah apa-apa la. Memang tak sangka betul hal begitu boleh berlaku di kejiranan saya. Sebelum ini, asyik baca berita-berita gempar sebegitu dalam paper aje.

Saya memang kenal akak tu. Walaupun tak pernah bertegur sapa tapi kalau terserempak, kami selalu berbalas senyum. Friendly jugaklah saya ni kan walaupun sebenarnya agak malu-malu rimau orangnya. Hahaha ye la tuuu….! Tak tahu pun apa namanya tetapi saya gelar dia Rozita Che Two coz dia ni memang super duper lawa. Kalau tengok dia, mata saya pasti tak berkelip. Eh, eh….lain macam bunyinya. Jangan salah sangka! Hobi saya suka lihat sesuatu yang indah tak kira apa saja. Lelaki kacak pun saya tengok jugak. Isyhh, sungguh gatal bini sapalah nih! Epppps, jangan berfikiran negatif. Sekadar ingin menjelaskan tahap kenormalan saya saja! Haha..

Nak puji dia lagi. Orang pasti tak akan percaya yang akak tu dah beranak 7. Akak tu memang lawa, jelita dan cantikkkkk sangat sangat. Tak tipu. Memang saya admire dia. Suka sangat tengok dia. End up, rupa-rupanya dia....Dem!

Frustnya saya. Kan dah kena kelar laki?! Aduhh...ngeri! Entah-entah dia dah terkena black magic, saya rasalah. Ramai juga yang beranggapan begitu. Kesian betul tengok anak-anak dia yang comel tu. Ibu sakit, bapa di penjara. Sungguh huru-hara. Yang si negro tu pun satu hal! Hey, kau pegi kacau isteri orang, pesal?! Benci betul. Memang saya cukup hot…. tapi dalam hati aje la.

 

 

ehsan google

 

Berhampiran kediaman saya memang ada sebuah kolej swasta antarabangsa. Jadi bila disoal, mereka akan keluarkan pas pelajar. Belajar konon. Muka baya pakcik pakcik introduce as students, confuse! Mula-mula guna pas student ...pastu menetap terus. Kalau terserempak dengan diaorang ni, mulalah mulut saya terkumat-kamit baca ayat Kursi. Macam terserempak hantu pat pat siku lipat lah pulak. Relaks, buat muka confident. Dalam hati, jangan berani dekat ya, aku ada black belt color black! Finally, saya rasa seolah-olah takut berada di negara sendiri. Sadisnya.

Kadang-kadang saya perhatikan, sikap kita yang terlalu mengalah dan baik sangka terhadap warga asing telah dimanipulasi oleh kumpulan terbabit. Senang cakap, bagi muka pijak kepala. Hmm...memang tak gunalah negro!!

Tapi sejak akhir-akhir ini dah jarang dah nampak kelibat mereka di kejiranan kami. Dengar cerita, kumpulan mereka kini dah bergerak ke kawasan Ampang pula. Lega lah sikit…. Rasanya pihak kerajaan elok hentikan saja pengeksportan pelajar-pelajar Afrika ke negara kita. Bukannya datang nak belajar pun. Buat semak jelah!

Sekian saja keluh-kesah saya pada hari ini….

To lose heat, jom kita layan gambar perempuan jelita kat bawah ni....Oh, ya…tajuk entry kat atas tu tak ada kena-mengena langsung dengan Rozita Che Wan, ya!

 

rozita_2

Gambar ehsan google. Super anggun. Perfect! Wokeh, saya nak pose ala-ala RCW lah nanti!   

 

Today ‘ s lesson :

Berhati-hatilah dengan mat-mat Negro yang memang pandai mengayat. Dasar pengacau! Mereka pakai black magic, kita lawan dengan ayat Kursi, orait!!

 

 

Caucincau!

 

 

 

 

 

22 ulasan:

=sz= berkata...

ngerinyaaaa kes tu kak...

area mana tu?

Dinas Aldi berkata...

takutlah bila baca hal jiran adik tu, serammm!

Rozita Che Wan memang cantiklah. akak pun normal jugak okeh, bukan lesbian, na'uzubillah!

makdara TERdiva berkata...

kalau kita yg pompuan ni pun kagum dgn kejelitaan RCW tu..apatah lagi lelaki2 normal..ishhh!

jom hapdet bloglist MDT

bonda dadif aka akish berkata...

hayok!!ngerinye...

tp suke ngn rozite tuh...shanteq!!!

~ yus ~ berkata...

Saya pun takut dengan mat2 hitam ni. Mereka ni kat mana2 pun sama je perangai. Dulu masa akak di Sheffield pun ramai mat2 hitam ni. Tak kiralah di UK atau Malaysia, dah tahu mereka pendatang, tp perangai tak semenggah. Memang teruk..huhu.

Jaga-jaga ya, kot2 lah ada lagi kat kawasan so shy lady ni.

Gambar tu sekali pandang tak mcm RCW pula ya....

cemomoi berkata...

laaa napa tak kelar aja wajah metallic tu skali

So Shy Lady berkata...

=sz=: area kepong ni kawasn panas sikit!

Dinas aldi: mmang seram, dah la sy knal akak tu...
RCW klau tak mekap lg cantik!

makdaraTerdiva: lelaki normal pasti menganga haha ;P

yus : o ye.. skrg yg tinggal kt area rmh sy ni kbykn students. yg prangai samseng dah t.nmpak lg dah. persatuan pnduduk + polis slalu mronda. slamat skit

tak mcm RCW? mekap bleh ubah wjh ssorng. kyus klau mekap mungkin lg cantik dr RCW kot hehehe ;P

cemomoi: huhuhu klau wajah metallic tu d kelar, ofcos dia akn repair blik buat plastic surgery...aset tuuuu! ;)

Novelgurl berkata...

Salam..serammnya dengar ..

eMMe berkata...

SSL~ mmg sentiasa berhati2 ngan org sekeliling kite, kot2 ade yg mengekori kite yg cantik anggun bergaya nih...sesape pun leh tergoda kan,
alaa...bukan RCW je cantik, kite semua cantik,
cantik luar dalam, tu yg penting, baru hidup ni hepi, kan..kan..

Uncle Lee berkata...

Hi, I love your callsign, 'shy lady'. You got a nice sense of humour.
Regret my bahasa sebelum Merdeka cannot comment....
That lady is absolutely gorgeous!
You have a nice day and keep a song in your heart.

So Shy Lady berkata...

Novelgurl: seram dan sadis! blood everywhere hihihiiiiiiiiiiiiiii

eMMe: kalau jln ngan hubby sy mmg cantik anggun n bgaya. tapi klau sorang2 biasanya sy jln mcm gangster @ dressing gaya makcik2 biar t.de sape brani kacau

uncle lee: thanx for d compliment. basically i m shy but i like to make people laugh/smile when it is appropriate to do so.
my writing in english is quite bad. Regret too.nangis.
RCW is absolutely beautiful, rite.
toce, toce ;D

norh berkata...

saya pun suka Rozita Che Wan..lawa kan..

kay_are berkata...

part kelar muke tu macam ngeri sangat je.. x dapat nak dibayangkan pun.. huu ade masuk paper ke tu? em. tapi bagus r kalau sekarang dah + aman

So Shy Lady berkata...

norh: lawaaaa heheh. seriyes!

kay_are: jiran2 yg pgi jnguk rmh dia citer, darah memercik mrata2. akak tu rebah kt luar rmh....cari jugak kt metro, takde pun klua story tu.
skrg ok + aman sikit!

Hanis Azla berkata...

sgt menakutkan.. mmg seram membacanya.. betullah, sudahnya kita pula yg jd takut di tempat sendiri..

So Shy Lady berkata...

Hanis azla: tu la pasal. diorang bkn pduli adab budaya tmpat org tambah2 time mabuk lg la t.snonoh mcm tapir. eh eh ksian pulak tapir...

Cik Pah berkata...

hah. ampang ? biar betul .. itu kawasan umah cik pah .. fuh.mintak disimpangkan dari mereka mereka nih suma

So Shy Lady berkata...

Cik pah: takuuut cik pah. biasanye dorang lbih suka tinggal kt kondo...kurang gangguan

Asrul "iLham" Sany berkata...

che wan tu cantik tapi make up tebal sgt...

lol

So Shy Lady berkata...

Asrul: habit dia...tapi wjh dia w/out mekap lg cun, kannn.. nmpak suci murni aje

Kabutar Diesel berkata...

la ni tak tau nape banyak yang duk tergila kat awang hitam tuuu..pelik2...depa takdak bentang keimanan la tu rebah di kaki gagak hitam :) menangis bilamana kekasih dihukum mati dek membunuh anak sendiri tu antara penanagan gagak hitam ni..hebat hebat

So Shy Lady berkata...

KD: ntah la, gentleman la konon...kbnykn diorang ni soft spoken, caring...biasa la nk mggoda. bila dh dpt, kikis sgala benda. prmpuan yg mnjadi mangsa pulak jnis yg lemah iman. ksian kan anak yg t.bdosa tu... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...