Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Sabtu, Mac 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Salam ladies,

Buat apa tu? Burppp…Alhamdulillah kita baru selesai sesi minum petang dengan model-model tetap kesayangan.   Winking smile

Ni saya ada satu soalan nak tanya ni…. uols tahu tak kenapa lelaki berblog? Nape ekk?  OK tak payah jawab! Haisyhh makcik blog nih…cakap je terus-terang  kau nak menjoinkan diri dalam segmen terbaru En. Ben Ashaari tuh. OK, OK!

Heheh…sebenarnya saya nak join segmen BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN. Nak join jugak? Sila klik.

 

 

 

Soalan ini dijawab oleh blogger PEREMPUAN

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri, apakah blogger lelaki benar-benar ikhlas ?

    --> Heheh….rasanya ikhlas kot. Kita kan kena bersangka baik sesama insan  Winking smile

  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar? Kenapa ?

    --> Ntah apasal ntah…. saya pun tak faham. Mungkin leceh nak upload gambar kot, ye laa….kerja-kerja leceh ni kan kerja perempuan.. atau mungkin juga mereka nak low profile … heheh saya bersangka baik lagi ni.. Winking smile 

  3. Pada pendapat anda, kenapa lelaki berblog. Secara umum ..

    --> Sama jugalah dengan puak kami…sharing is caring…. nak meluahkan pendapat, nak meminta pendapat dan juga menambahkan pendapatan Winking smile

  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan? Kenapa?

    --> Itu la pasal… jeles tau. Senang senang diorang dapat ramai follower. Tapi apa yang saya perhatikan kebanyakan header diaorang tu cantik cantik dan lebih kreatif. Mungkin secara tidak langsung hal ini turut dapat menarik kedatangan ramai pendatang asing pengunjung ke blog mereka di samping penggunaan bahasa mereka yang lebih sempoi dan mudah hadam. Haisyh... tiba-tiba rasa segan pulak dengan stail penulisan sendiri yang tak seberapa nih Embarrassed smile

  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

    --> Blog Kabutar DieselAsrul "Ilham" Sany, Nasron Hasyim dan beberapa orang lagi…..

  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

    --> Eh, ada soalan lagi? Hmmmm…apa ye? Yang pasti of koslah  takde gambar bunga-bungaan hahaha hmm…mungkin juga saya akan letak gambar tengah posing dalam gym kot hahaha…

 

Hahaha dah habis dah soalannya. Legaaaa…….

 

OKlah permisi dulu ya, nak layan cerita kartun ngan anak-anak pulak!

 

Caucincau!

15 ulasan:

Kabutar Diesel berkata...

hahahaha kabutar pun selalu tak mis masuk blog so shy lady kakakaka..urmmm coz penulisan mis so shy lady amat unik :)

So Shy Lady berkata...

KD: hahaha unik ke? eh, lupa plak...memang la unik sbab saya ni kan alien dr planet zadora hahaha... eh tak lucu ke? ;P

=sz= berkata...

ahahaaa...
sangattt happening la kak!
semoga berjaya! :)

alyyani berkata...

blogger lelaki lagi glamour dari blogger pompuan kan? cara penulisan diorg kot eh? :)

solo molo berkata...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

kay_are berkata...

saye sebagai laki ingin sebok2 jelaskan.. x ske letak gambar sebab malu =P nape banyak folower maybe sebab usaha lebih kot. bro ben sendri, bape banyak die update 1 ari?? jadi usaha itu penting =)

So Shy Lady berkata...

=sz= : hahaha.... saje suka suki utk mmeriahkn suasana ;P


alyyani: mungkin juga...kita pon tringin nak tau pendapat ttng ssuatu isu itu dr sudut pndngn llaki juga, kan ;D

solo molo: hai, thanx dtg ziarah ;D

kay_are: heheh sama2 kita truskn usaha ye ;)

eMMe berkata...

so shy lady~ saya pun rasa blogger perempuan ni mmg sentiasa berprasangka baikkk pada blogger lelaki, even dah kawen ke bujang ke, perasan bujang ke, layan kan aja, stakat alam maya, ape ade hal, lain la berlanjutan hingga ke alam nyata, bahaya tu....hehehehe....

Dinas Aldi berkata...

blogger perempuan pun ada jugak yg tak letak gambar muka sendiri, hehehe

Novelgurl berkata...

Salam singgah dri blog En.BA =)

So Shy Lady berkata...

eMMe: hahaha...mak2 budak t.tlibat kot. bahaya nihh! ;D

Dinas Aldi:hihihi...sape agaknye tuuuu? ;P


Novelgurl:tq singgah! suka suka!;D

~ yus ~ berkata...

wah mcm2 jawapan keluar tu.

Tp betul juga kan, blogger lelaki ni lebih ramai follower kenapa ya?

Rasanya idea mereka tu lebih meluas, semua orang suka nak baca kot.

So Shy Lady berkata...

yus: ye la kottt...haiiii di awang-awangn la diorang tuuu asyik kena puji aje huhuhu

Mamma berkata...

good luck kawan!!! hahaha kelako la ko nih! :D

Ati Masrif berkata...

hai SSL,

kak ati baru je sihat skit ni

dah lama tak join apa2 dari blog BA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...