Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Jumaat, Februari 18, 2011

Dapat Hadiah!

Ahaaa….maaflah ye, kali ini no entry tentang Mr. Right sebab Dr. Love MC hari ni hahaha…

Eh, eh  jangan bunuh diri! Jangan risau sebab  beliau tetap akan kembali lagi pada lain siaran, wokeh?  Rolling on the floor laughing 

Hari ini saya cuma nak beritahu perkara ini. Ingat tak lagi, sebelum ni saya ada join contest Darlee Zuris. Ingat tak? Apa, tak ingat?! Hmmm…. tak ingat, tak pe laaa. Iye……. saya pahammm. Disappointed smile Crying face

Tapi kan, sungguh tak disangka first time saya join contest terus dapat tempat  ke-3, awakkkk!! Surprised smile  Sila buat muka terkejut beruk semua.

Dan ini la dia Gift with a bow yang saya dapat...jeng jeng jeng.  Bertuahnya saya. Zuris, tqvm….Thumbs up  Suka, suka! Sangat-sangat sweet! Tapi, lambat sangat post entry ni heheh, sorry ye, dik!!! Disappointed smile

 

present 001

inilah rupa hadiahnya…. maap gambar tak cantikkk!

 

 

happy 048l

cuba lagi sekali, letak atas riba….huhuhu kecewa! Sape nak hadiahkan saya Canon PowerShot SD940 IS, heh?

 

 

 happy 040

Abaikan urat-urat yang berselirat itu….

 

Zuris, serius akak suka gelang tu! Simple n nice. Tambahan pula, ecece…. ayat skima, gelang kesayangan akak  pun sudah lama putus terlerai kasih …. dan dan dapat pengganti dah heheh Winking smile happy happy.  Perfume tu pun best jugak…..sangat menarik tertarik dan teh tarik. Tengs ya!!

 

 

happy 081 

gelang lama yang malang namun bak kata penyanyi mana ntah, Notepatah tumbuh hilang berganti….mengertilahhh!Note

 

Lagi sekali terima kasih, Zuris. Tenkiu, tenkiu! Toce, toce! Lain kali buatlah contest lagi, ya! I like… Open-mouthed smile

 

 

Caucincau!

14 ulasan:

MummyEcha berkata...

wow...cantik gelang tu...:)

So Shy Lady berkata...

MummyEcha: heheh ai laik. orang memberi kita merasa..really appreciate it ;D

Lady Lavender berkata...

tahniaahh...dapat hadiah besstt! saya belom penah joint contest lagi :-)

So Shy Lady berkata...

Lady Lavender: trimas ;D...tringin nk join lg tapi sy ni suka sangat btangguh. last last save s a draft aje huhu

Dinas Aldi berkata...

memang cantik gelang tu! tahniah ya!

So Shy Lady berkata...

Dinas aldi: mekacih ya! cantik sampai anak2 dara saya pun mrengek nk jugak nk jugak heheh

cemomoi berkata...

gelang sabah ke ni?

So Shy Lady berkata...

cemomoi: ya btuuul 10 markah! ;D

Mama Qaireen berkata...

nape sy xjumpa ruang shoutmix akak??

Asrul "iLham" Sany berkata...

bestnye dapat adiah...

;D

So Shy Lady berkata...

mama Qaireen: tdelete ms baiki rumah huhu...nanti ah akak ltak blik ;D


Asrul:jangan jeles! ;D

Hanis MY berkata...

santeknyaaaaaaaaaaaaaaaa.... tahniah dpt hadiah beshnyaaaa i likeeee

cemomoi berkata...

erkkk takde shoutbox

So Shy Lady berkata...

Hanis MY: toce, toce!! ;))

cemomoi: kuikuikui shout je kat sini! saya asyik btangguh aje nk ltak heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...