Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Rabu, Januari 26, 2011

Terkena Sindrom Lagi

Saya ada satu soalan nak tanya ….er...er… tetapi sebelum tu biarlah saya bercerita masalah yang saya hadapi ini.

Sejak berjinak-jinak dengan dunia blogging, saya perasan dari hari ke hari sepasang mata ini kelihatan agak kurang bermaya, tidak segar dan sudah tidak semenawan dahulu lagi. Ecece….  Ni tak lain  tak bukan tak ada sebab lain lagi dah niiii…………udah kau bukan main lama  berjam-jam duk hadap komputer sampai mata pun rasa tertekan, siapa suruh? Sad smile

Adakah saya sudah dijangkiti  Computer Vision Syndrom???   Makkkkkkkk! (jeritan diiringi special effect  Lightning  Lightning Lightning  kilat petir  sabung-menyabung kebabommm wah, macam cerita Tamil gitu!)

Ekceli, saya memang pakai spek. Dah lama… sejak form 3 lagi tapi asyik pakai bukak, pakai bukak. Masuk matrik malu la orang asyik  tegur hei, minah skima nak pegi library ke? Haisyh, apa nih panggil orang minah skima, tak rugged langsung lalu saya terus tukar pakai contact lens.  Tiap-tiap tahun  memang power naik sikit-sikit cuma 2 tahun lepas  ajaibnya tiba-tiba power saya menurun.

Tetapi sekarang saya perasan pandangan mata makin kabur  ….. Sahih power melonjak naik semula di papan utama. Huhuhu Crying face

Risau laaa…. nak kena check mata ni! Kejap lagi nak pergi makan carrotlah.

Oh, ya tadi sebenarnya saya nak tanya soalan ni…. pati Inner  Shine, tu OK ke?!   Itu aje nak tanya.

 

Udah, udah le tu Nek Jah oii… (ehsan google)

 

Caucincau!

16 ulasan:

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

heheheheheh tiap kali baca entry SSL mesti kutersenyum...penuh suspen jerk....:):)

SSL, buat lasik....dalam RM3k
waranty seumur hidup...utk checkup segala.

Innershine tu sedap rasanya....rasa masam-masam sikit.

SyidaGorjes berkata...

pati prune tu macam manis sangat.
tapi kita lagi suka minum birds nest.bole awet muda.
tapi kalau makan keret banyak bole terang mata kan?

Ati Masrif berkata...

tulah kan ..
bila dah kerap sgt mengadap skrin ni..

teringin gak nak ambik
tak pernah cuba lagilah...^__^

So Shy Lady berkata...

Mieja: hmmm ok gak ide tu...nanti check mata klau power tinggi, baget ok, mmang sy nk buat lasik sbab t.suka la pkai spek! heheh tp kna kumpul duit dlu

Syida:o ye ke? baru tau bird nest tu pun elok utk mata yer! thanx syida!

Ati: jom kita try, mana tau lpas tu muka jadi cun mlecun mcm camelia heheh

MummyEcha berkata...

yer la....power saya pun mkin naik....mebi sbb selalu sgt mengadap komp.kat umah mengadap opiz pun mengadap...ssl,meh kita sama try nak.??

So Shy Lady berkata...

Mummyecha: abih nak buat camno... nk stop blogging sayang la plak kan. tputus la plak silaturrahim antara kita huhuhu... jomjomjom wiken ni kita pegi cari

whitecappuccino berkata...

salam kenal ya

tu la nak tanya jugak pati inner shine tu ok tak? dulu nak beli tapi tak jadi pun..

makdara TERdiva berkata...

ramai org cakap innershine tu bagus..jomlah kita terai.. :D

So Shy Lady berkata...

whitecappuccino: salam knal! haha nmpaknye ada yg bg comment +ve so apa salahnye kita mcuba kn!


makdara Terdiva: jomjomjom kita survey kt guardian...klau t.silap guardian ada sale eh, ye ke..ke farmasi lain

Asrul "iLham" Sany berkata...

sy lagi ar, penulis, asyik hadap laptop je

Lady Lavender berkata...

me too..ada spek tapi tan nak pakai..tak selesa.

So Shy Lady berkata...

Asrul: dah tuntutan kj mcm tu, kan...so nak buat camno. Relax sbentar dgn kinder bueno


lady lavender: t.slesa kan! sy t.suka pakai coz spek asyik turun sbab hidung sy t.sharp. muka plak nmpak lbih tua hahaha padahal mmg dah tua pon...tk sdar diri la SSL nih

Piasara berkata...

akk tak penah try pati inner shine tu,tp kwn2 ckp berbaloi2..mahai pon mahai..alah membeli..
alang2 nak kenal2 tu..akk folow kamu..tak jumpa sb,jerit kt sini ja..

qaseh johanna berkata...

saye dah join awak. tenkiu sbb follow. =D

Mak Su berkata...

boh timun kat mata utk sejukkan mata

So Shy Lady berkata...

Kak Pia: thanx folo ;). Kak pia kt bbaloi2 so mmang harus mcuba nih

qaseh: trimas ya coz sudi jnguk blog akak yg t.sbrapa ini heheh


Maksu: dah lama t.buat mcm tu....ok juga n sgt2 mjimatkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...