Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Isnin, Januari 24, 2011

(Gambar) Seriyes, Saya Sudah Tidak Stress Lagi

Alkisahnya bermula  di sini…….

 

 

 

wm 005

hai, hai, hai………

 

 

wm 008

bye , bye,bye…………

 

 

 

Gambar aje  ….so tak perlu tulis apa-apakan! Heheh….hepi…hepi  Winking smile

 

 

 

Caucincau!

20 ulasan:

MummyEcha berkata...

wah...dpt hadiah besar gitu..lepas nie kerja2 mendobi dah jadi senang hehehehe....

~SHiLA~ berkata...

br beli washing mechine ke..
harusla xstress klu da ade bibik tu..hehe

So Shy Lady berkata...

MummyEcha: haha selepas beberapa minggu menimba pengalaman sebagai tukang cuci kain secara tradisional, maka semalam brakhirlah sudah pderitaan sy itu heheh....

Shila: ahaks klau ada bibik yg real lg la saya t.stress heheh...dasar pemalas

bunga_ros berkata...

wah bestnya.. lepas ni tulang empat kerat bleh la kurangkan speed skit.. ^_^ Alhamdulillah..

So Shy Lady berkata...

bunga-ros; haha lega rasanya ros....hubby mmang dah lama nk blikn tapi degil ckp t.kisah cuci tgn, last2 surrender huhuhu... backache

shida anwar berkata...

hai dear...so dah boleh bubarlah kelab cuci kain tradisional kita yek..pengerusi dah dapat assistant baeeekkkkk...punya...hihihi

alyyani berkata...

BAPE KG TU KAK? NAMPAK MCM BANYAK MUATAN LEH SUMBAT TU. :)

So Shy Lady berkata...

shida: akak dah resign...dgn rasminye kelab bubar...hah hah hah gelak ngan pnuh riak...

MrS. F!zA berkata...

phewww!! bju pon akan turut bau baru.. hehehe

salam knl kak shy lady :p

anie berkata...

tanpa mesin basuh dunia haru biru jugak buat saya..hahaha

So Shy Lady berkata...

alyyani: hahah 7kg jer...ikutkn hati nk yg 12kg ....cuci 1x je sminggu heheh tp apo nak buat.. budget ciput



mrs.FiZa: kuikuikui syok la cam tu, jimat downny heheh


anie: tu la pasal! tabik spring la kat mak2 kita dulu2 buat kj smua dgn tulang 4 kerat je, kan

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam shy lady...best tue dpt mc basuh baru!

Ati Masrif berkata...

salam kenal,

mesin basuh kat rmh pun ada prob jugak

FLW U ..109

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

hehehhehhe dah dapat kawan baru:):) bubbye yg lama.:)

So Shy Lady berkata...

K atie: hihihi alhamdulillah...lengan sy pun dah slim skit nih hihi


Ati: salam knal n thanx ati! nanti folo awk juga...ramai juga rupanya snasib dgn akak yer heheh!

Mieja: Hai, hheheheh dapat yg baru tapi en.samsung ni bising sikit la...apa2 pun rasanya national jnama tbaekk tp mahal skit lah. tu yg t.beli

zawani berkata...

wooohooo takpayah lagi membanting tulang.. basuh baju manually mmg menyakitkan! hehehe

So Shy Lady berkata...

wani: hahaha...akak ni kan wani, bukan stakat basuh kain, smua bab bkaitn kain - jemur, lipat n susun dlm almari smua mnyakitkn heheh MALAS weh. ada tak mesin lipat kain?

Fain berkata...

Yeay! da dapat new assistant. Sukanya dia...
Akak, kalo jumpa mesin lipat kain, bagitau saya cepat yer... kuikuikui

Lady Lavender berkata...

salam salam..Tq drop blog saya. Saya folo :-)

p/s: bab2 berkaitan kain baju tu memaang sebijik la sama kita ni yea heehe..

So Shy Lady berkata...

Fain:agak2 doraemon ada tak mesin nih? kuikuikui

Lady Lavender: thnx ya folo. hahaha...knp kita liat ye?

Respect la kat mn2 prmpuan yg sabar urus kain baju nih..nmpak ciri2 perempuan mlayu trakhir gitu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...