Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Khamis, Januari 27, 2011

Ben Ashaari Blog

 

 

 

 

Salam semua,

 

Wah, saya sangat teruja nih! Sebenarnya dah banyak kali saya berhasrat untuk join bloglist En Ben tapi last last tak jadi. Bukannya apa…..malu weh,  rasa macam tak layak  aje. Ah, memang ponnn….Tetapi hari ini saya nak mencuba nasib jugalah.  Kali ini En Ben  akan bubarkan blog list dia untuk penyegaran katanya dan memberi peluang kepada blog-blog baru pula….yes…yes! Suka…suka!  Teruja walaupun sedar  diri ini tak cukup syarat heheh.

 

Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini?

Huhuhu….dulu saya update  3, 4,5 hari sekali tetapi InsyaAllah sekarang sedang berusaha untuk update sekerap mungkin sebab bilangan follower pun sudah semakin  bertambah… heheh….jumlah entri 38. Syyyyh, jangan gelak.

 

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list Ben Ashaari ?

Sebab En. Ben kan sangat popular, baik hati dan suka membantu blogger-blogger baru. Harap-harap adalah sorang dua daripada ribuan follower En. Ben  menyedari kewujudan  http://coratcoretsoshylady.blogspot.com 

 

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Hoyyyerr…. sudah pasti saya akan berterima kasih kepada En. Ben dan nak buat bloglist jugalah nanti heheh….. bagi mempromote blog lain pula.

 

Sesiapa yang berminat , silalah  klik di  sini dengan segera ya!

 

Caucincau!

9 ulasan:

nursalwa berkata...

ha'ah ar kak.. salwa pun teringin gak nak join en.ben tue.. tapi malu.. hehe

shida anwar berkata...

saya pun malu gak tp joint gak..gud luck soshy

~~*Lady Salwa*~~ berkata...

gud luck....

Pernah gak berhasrat nak try... tapi tu la, cam malu lak... ye la, blog saya tu biasa2 je... hehe

**terperasan nama pengomen kt atas tu sama lak ngan saya... hehe. cuma saya tak dak 'nur' je...

So Shy Lady berkata...

nursalwa: akak pun malu juga sebenarnye kuikuikui tapi akak ni gedik!
jom la salwa bergedik sama

shida: gud luck utk shida gak heheh... kita buat muka seposen je la yer kuikuikui


salwasitusanasini: haisyh, blog awak kn best n mriah gitu...apa nk malunye. jom join, saje suka2 kuikuikui

whitecappuccino berkata...

hahaha..malu-malu pulak..takde pe nak malu pun..join jer

Asrul "iLham" Sany berkata...

gudluck :D

So Shy Lady berkata...

Whitecappucino: akak ni shy shy tiger org nye... kuikuikui harap2 tpilih


Asrul: tenkiu100X :D

Mak Su berkata...

selamat berjaya menjadi blogger berjaya :)

So Shy Lady berkata...

Maksu:heheh mekacih maksu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...