Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Jumaat, Disember 24, 2010

Gambar Panas! OMG

Salam,

Sebenarnya hari ni saya nak cerita satu benda. Sesuatu yang agak personal tapi …adoi la…taip taip ...backspace, taip taip…..backspace.

Hmmm…entahlah, mentol atas kepala saya ni tak menyala la pulak. Ilham belum menjelma.

Selingan.

Sementara menunggu mentol menyala, jom kita layan satu gambar panas nih! Gambar artis bercium mulut, yu…aiyakkk!

Patutnya hari Jumaat orang buat entri ustazah ustazah gitu….Ni  bagi tajuk artikel daring! Sabar je la kan…

Kan dah cakap tadi, orang takde idea la…

Siapakah gerangan artis tersebut?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

lisasurihani

 
Apa? Si cantik manis come lote nih?!! Biar betul…tak sangka, bukan?…..Sila terkejut beruk semua!
Baiklah! Di bawah inilah gambar aksi cium mulut Lisa Surihani yang menggemparkan itu!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lisa (Gambar) Aksi Panas Lisa Surihani Cium Mulut, OMG!
Credit: ohbulan!

Kuikuikui......

Ahaks…Super comel la Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha ni, kan! Tomey sangat-sangat. Suka betul gambar nih. Hehehe….. so so sweet.....adoi la….Tak baiknya saya ni, kan.

Ok lah. Stop. Kembali kepada cerita asal. Laa….apa tadi saya nak cerita  heh...? Lupa la plak. Ngok ngeknya.

Eh..eh..En.Hubby dah balik pulak. Lain kali lah kita story mory …….Sebelum berpisah, untuk tidak menghampakan anda-anda semua silalah layan gambar panas di bawah. Yang ni betul-betul panas nih tak tipu  punya…….heheh.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


 

Caucincau!

4 ulasan:

Kabutar Diesel berkata...

kakaka adeiii tertipu den...aiyaaa

So Shy Lady berkata...

kuikuikui....gambar panas yang sangat kiut miut!

MasZuber berkata...

ala kene tipu jugak

hehheheheh

So Shy Lady berkata...

Mas: kesian Mas..kuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...