Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Isnin, Disember 20, 2010

Award Berganda 2 in 1

 

Salam dan hai hai hai semua,

Hati berbunga-bunga. Macam-macam bunga ada…! Suka, suka! Hepinya mak budak nih mengalahkan budak-budak dapat aiskrim Cornetto…hmm, buruk kan? Ah, peduli apa…sebenarnya tersangat suka sebab dapat award nih dari Mamma...
Mekacih mekacih ye mamma sebab baik hati sesangat. Terharu tau sebab ada juga kengkawan yang sudi menyampaikan award walaupun I tak popular… hahaha

 


 

Cutekan?  So Shy Lady pun dengan berbesar hati ingin memberikan award  ini kepada my followers jugak. Kepada sesiapa yang telah sudi menfollo saya sila la amik ye….Tengs sebab sudi singgah. Semoga persahabatan di alam maya ini akan berkekalan sehingga ke akhirnya.

Kalau dah dapat award, macam biasa kena ditemuramah dahulu….


1. Apakah yang ada rasa apabila ramai follower?

Haisy….jangan la tanya. Tutup muka, malu. Belum ramai lagi….Baru 71.  Itu pun termasuk diri sendiri  menyamar jadi follower bagi meramaikan umat… hikhikhik tapi tetap eksaited sebab ada juga yang sudi baca penulisan saya yang tak seberapa nih.

2. Pendapat Tentang Award Di atas 

Tak kisahlah bagaimana rupa award sekalipun, apa yang penting kerjasama! Hahah weh, orang dah menyampah la tagline Wonderpet tuh!…apa yang penting keikhlasan di sebalik pemberian tersebut. Really appreciate it!

3.Apakah yg anda akan buat untuk mempunyai ramai Follower?

Hmmm….tak reti, baru nak tanya soalan tu kat geng bloggers yang lain…heheh. Sofa tak buat apa-apa pun melainkan BW hihihi.


4. Sila upload gambar award follower kamu.

Baiklah puan!

 

Mamma anugerahkan 2 award sekaligus kat ai nih…wah, cayalah mamma! Pakej 2 in 1 kekdahnya.

Ini award ke-2 nya. Yang ni pon comel gak! Meh layan pengeras soklannya……dadadada

 

 

Makanan fevret korang ape?
Sebenarnya banyak tapi yang buat makan bertambah ialah semua jenis kerabu, keselasa tak suka heheh….nasi kerabu, kerabu mangga, kerabu perut, kerabu pegaga, kerabu kaki ayam dan macam-macam jenis kerabu. Sedap gila!

Sape yg korang sayang?
Ramai tu…jap-jap mula-mula ofcos  Allah swt dan Nabi Muhammad saw

En. Hubby n semua ahli keluarga ai 

Teman-teman yang ikhlas

kengkawan blogger yang suka bagi award pun ai sayang hehehe

 

Okey saya nak tag kengkawan kat bawah ni  pulak:-

Anna Qawwina

Mieja

Kabutar Diesel

aDihays

Wans

 

OK tengs ya udah siap hihihi noktah

Caucincau!

3 ulasan:

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

salamss SSL

hehehheh comel award tu:)
tksh2..nanti kmieja ambik yer:)

Kabutar Diesel berkata...

hehe..nak jugak!

nursalwa berkata...

kak..
tq yea..
akak rajin jengah blog salwa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...