Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Khamis, Disember 23, 2010

8 Fakta Tentang Darlee Zuris

Salam semua,

Saya sedang menyertai contest Darlee Zuris nie. Hope I’m lucky heheh. Antara syarat-syarat untuk menyertai contest ni ialah setiap peserta atau blogger diwajibkan menulis satu entri bertajuk 8 Fakta Tentang Darlee Zuris.  Sesiapa yang berminat, klik sini ya!

Ehem-ehem...hadiah yang ditawarkan cukup menarik tertarik semuanya. Antara hadiah yang paling kuidam-idamkan ialah…….

tatttadaaaa.....

 

 

Formal handbag from Piere Cardin + gelang mutiara Sabah

 

Nak! Nak! Nak!

Haha..amik ko! Eksaited sungguh. Dah lama tak tukar handbag teruja sangat-sangat nih! Cantik kan? Gelang tu pun sweet gak! Syoknya kalau dapat tayang kat jiran tetangga. Hek eleh, belum menang lagi dah berangan.

 

Okey la selepas dengan gigihnya membuat sedikit research berdasarkan entri-entri beliau yang terdahulu maka di bawah ini saya senaraikan 8 Fakta Tentang Darlee Zuris:-

 

1) Darlee Zuris adalah isteri kepada Mr.Sharil dan mempunyai seorang baby omey bernama Maya Kaleysha. Pasangan sama cantik sama chubby ni sudah melayari bahtera perkahwinan hampir 1 tahun 7 bulan.

 

2) Orangnya kecik come lote, time belajar dulu-dulu orang suka panggil dia budak kecik sampai junior pun panggil dia kakak kecik. Heheh, sama species la kita.

 

3) Oooo cik dik ni takut cicak rupanye.... ..geli kembang tengkuk suma katanya.... hahaha

 

4) Katanya dia kurang makan nasi untuk mengelakkan kemontelan. Weh, akak pun tengah belajar nak kurangkan makan jugak sebab perut dah boroi nih!

 

5) Zuris juga tidak sukakan perokok dan cuba sedaya upaya untuk melindungi si kecilnya dari asap rokok.

 

6) Zuris mempunyai adik-beradik yang handal membuat food carving and decoration. Memang cantik-cantik tak tau la diaorang belajar kat mana...

 

7) Kadang-kadang sampai tergelak sorang-sorang baca n3 pasal perangai si Zuris ni yang kadang-kadang suka merajuk kadang-kadang suka marah-marah. Yang selalu jadi mangsanya tak lain tak bukan Mr Bumblebee dia. Hihihi...eh, kadang-kadang dia ni jiwang gak orangnya.

 

8) Antara feveret Zuris ialah dia ni suka beno bershopping, patut la kepala Mr. Sharil botak….kesiannn…hahaha

 

Wokeh, dah cukup 8. Bagi lebih kang kena potong markah pulak. Harap-harap betul semua.  Kepada teman blogger yang lain jangan malu jangan segan, marilah  kita semua pakat memeriahkan contest kawan kita ini.

 

 

Caucincau!

 

 

 

 

2 ulasan:

~dARlee zURiS~ berkata...

mana ada sama chubby.mr sharil sorg je chubby lah.hehehe ;P

ok kak.lulus.
thanks 4 joining ek.
gd luck!

Kabutar Diesel berkata...

ehem ehem hadiah nak nak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...