Gorgeouslah UOLS...Trimas

HeartBeat

Klik ye....Trimas!

Selasa, November 30, 2010

Award dari Anna

Wah, wah…. first time dapat award…heheh.

Sangat tidak percaya dan sangat malu-malu kucing…aiyaa..

Mekacih, mekacih Anna Qawina. Sungguh tersentuh kalbu ini dan daku rasa cukup terharu.

Eheh, perasan macam Yuna la pulak…ngeeee..


 

Anna bagi award blog cantik pulak tu…malunye… Blog ni takde la cantik mana pun heheh. Template pun anak-anak yang pilih asyik bertukar ikut mood diaorang jer..hahaha. Tapi cute, kan!

Papepun, thanx a lot! Anna ni kawan baru sis yang terror gila tahap terrorist dalam bab masak-memasak. Jom kita serbu blog dia yang banyak kek tuh! 

 

Best la Anna ni..really appreciate u. Muahhh!

 

Caucincau!

3 ulasan:

secangkir madu merah berkata...

tahniah....gembira nampaknya...

☆aDihAys☆ berkata...

lawa la blog..
lg bertmbh lawa sbb anak2 yg plih..
sweet gitu..
tahniah..

So Shy Lady berkata...

secangkir madu merah : hehehe...over kannn haha..mekacih mekacih!

aDihAys : thanx2 bukan stakat template je, smua entri pasal diaorang, gambar2 yg nk dipost kna mnta aproval 3 model tetap tu dulu baru boleh siar heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...